Zonguldak’ta 1982 yılından buyana Zonguldak başta olmak üzere il ve ilçelerde 14 şubesiyle hizmet veren Akbal Gıda Limited şirketi ile 81 ile hizmet veren ŞOK gıda şirketi rekabete girdi.
Zonguldak’ın acılık caddesinde yıllardır hizmet veren Akbal Gıda Limited şirketinin yanına açılan ŞOK gıda şirketi ile biranda rekabete girdi. Her iki gıda şirketin de çalışan işçileri müşterileri markete çekmek için adeta nefes harcıyor. Bağırmaları ile acılığı inleten çalışanlar, meraklı vatandaşlar tarafından da hem görüntülendi hem de ilgi odağı oldular.
Müşteriler ise iki marketin rekabetinden dolayı mutlu olduklarını dile getirirken, en azından iki marketin yan yana gelmesi demek indirim demektir. En çok indirimi kim yapıyorsa bizde oraya giderek alışverişimiz yapacağız. Rekabet her zaman güzel bir olaydır’dediler.
Haber Merkezi