Alaplı ZUZU Kafede düzenlenen kaynaşma kahvaltısına BBP Genel  Merkez Yürütme Kurulu  (MYK)  Üyesi Hüseyin Uysal, BBP Zonguldak İl Başkanı Serdal Acar, BBP Merkez İlçe Başkanı Harun Karakuş, BBP Zonguldak Kadın Kolları Başkanı Nilgün Dizmen, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Turgut Günay Zonguldak ilçelerin başkanları ve yöneticileri, BBP Kozlu ilçe Başkanı Ertan Durgun BBP Kilimli ilçe Başkanı Naci Kahraman BBP Elvanpazarcık Belde Başkanı Yaşar Şeker, Zonguldak SGK Müdür Yardımcısı ve Bağkur Müdürlüğü yapan ve geçen günlerde il Başkanı Serdal Acar in daveti üzerine partiye üye olarak katılan Ereğli'den Emekli Müdür Şenol Aydın, önceki Dönem BBP Ereğli İlçe Başkanlığı yapan Nizamettin Halıcıoğlu, BBP Alaplı ilçe Başkanı İlhan Kartal ve partililer katıldı.

BBP Alaplı ilçe Başkanı İlhan Kartal, “Kaynaşma kahvaltısına katılan ve her zaman bizlere destek olan ve desteğini esirgemeyen Sayın il Başkanım Serdal Acar'a ve katılım sağlayan herkese teşekkür ederim. BBP’nin  Alaplı’da ve Zonguldak’ta çıtasının yükseliyor, vatandaşlarımızın teveccühü her geçen gün artıyor” dedi.

Dayanışma kahvaltısına katılan BBP Zonguldak İl Başkanı Serdal Acar da, parti olarak 2023 hedeflerinin en az bir milletvekili çıkarmak olduğunu ve belediye seçimlerinde de tüm ilçelerdeki ve Beldelerdeki belediyelere talip olduklarını söyledi.

BBP’nin Zonguldak’ta son dönemlerde yükselişe geçtiğini ve partiye üye sayılarında önemli artışlar yaşandığını kaydeden İl Başkanı Acar,”Alaplı ilçemizde Sevgili ilçe başkanımız İlhan  Kartal ve yönetimi önemli çalışmalara imza atarak bölgede dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Parti olarak Zonguldak’ta büyük bir ivme yakaladık. Partimize üye sayılarında son derece önemli artışlar kaydettik. 2023 genel seçimlerinde hedefimiz Zonguldak’ta en az bir milletvekili çıkarmaktır. Parti olarak bunu başaracak güçteyiz. Tüm ilçe başkanlarımız da buna hazır durumdadır. Ben il Başkanı olarak bizi böylesi güzel aile havası oluşturulan bir kahvaltı organizasyonunda bir araya getiren BBP Alaplı ilçe Başkanımız İlhan Kartal ve yönetimini canı gönülden kutluyorum. Kendilerine başarılar dileyerek teşekkür ediyorum” il Başkanı olarak her zaman telefonum 7/24 acık üzerimize düşen yada yapabileceğim bir şey olursa Alaplı ilçe Başkanımız başta olmak üzere Tüm ilçe, belde başkanlarımızın ve dava arkadaşlarımızın aramaları yeterli olacaktır her zaman yanınızdayım emrinizdeyim tek amacımız hep birlikte inanarak hedeflerimize birlikte birlik ve beraberlik içerisinde gece gündüz demeden çalışarak ulaşmaktır. İnanmak başarmanın yarısıdır”  dedi.

BBP Zonguldak Kadın Kolları il Başkanı Nilgün Dizmen de kendisini bu göreve layık gören BBP İl Başkanı Serdal Acar’a, beraberinde Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Turgut Günay ve il Başkan Yardımcısı Burhan Orhan Hamarat ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

BBP Genel  Merkez Yürütme Kurulu  (MYK)  Üyesi Hüseyin Uysal da kaynaşma kahvaltısına katıldı.

Editör: TE Bilisim