Rahmiye Şahin, Zonguldak’a yeni bir lezzet kazandırdı… Rahmiye Şahin, Zonguldak’a yeni bir lezzet kazandırdı…

Kozlu Belediyesinin 681 milyon 268 bin 590 TL olduğunu açıklayan Belediye Başkanı Dökmeci, liyakatsız isimlerin önemli görevlere getirildiği söyledi.

Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci yaptı açıklamada, “Belediyemizde bir kısım personelimizin liyakate bakılmaksızın görevlendirildiğini ve çok ciddi görevlere verilmek sureti de belediyenin atardamarlarını kapatmak pahasına yerleştirildiğini tespit ettik. Liyakat sahibi deneyimli işini doğru ve dürüst yapacaklarına umut ile baktığımız personellerimizi kurumsal yapıya uyacak şekilde görevlendirmeye çalıştık. Belediye lastikleri falan inmiş bir araca benziyor. Biz ne yazık ki arabayı tamirciye götürtmek için lastiğin jantını değiştirme aşamasındayız . Bu durumun en önemli sebebi düzensiz çalışan bir belediye olması. Belediyemizin seçim yatırımı ve tutsak gibi çalışması için geçici süreli personeller aranmış. Bunların kimisi 3 aylık, kimisi 45 günlük, kimisi 52 günlük şeklinde. Bu personellerimize sözleşmeler gizli saklı kapılar arkasında imzalatılmış. Bu personellerin 30 Nisan'da hepsinin süresi bitiyor. Belediyenin şimdiki borcu 681 milyon 268 bin 590 TL olduğunu biliyor muydunuz. Belediyenin alacağı ise 26 milyon TL” 
Dökmeci ayrıca son 2 yılda kesilen faturalar ve imar ile ilgili yolsuzlukların tespit edilmesi üzerine Sayıştay’dan müfettiş talep ettiğini de açıkladı.

Editör: Haber Merkezi