CHP Belediye Başkan adayı olan 49 yaşındaki Abdurrahim S. kendisinden 30 yaş küçük olan B.D. isimli genç kıza cinsel saldırı gerekçesiyle gözaltına alındı.

Genç kızı 2 Şubat 2024 tarihinde yanında çaycı olarak işe alan Abdurrahim S., iddiaya göre ertesi gün, B.D.’ye cinsel saldırıda bulundu. Olay B.D. ve kuzeni F.D.’nin Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şikayette bulunması üzerine ortaya çıktı.

B.D. akşam saatlerinde odasına çay götürdüğü esnada Abdurrahim S.’nin dudaklarından zorla öperek göğüslerine dokunduğunu, kendisinin de bunun üzerine parti binasından ayrıldığını ve kuzeni F.D.’yi telefonla arayarak durumu anlattığını söyledi. B.D. ve F.D.'nin şikayeti üzerine Abdurrahim S. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Mağdur B.D’nin telefonla arayarak durumu anlattığı kuzeni F.D., Abdurrahim S.’nin olay sonrasında kendisini defalarca arayarak 'Ne yaptıysam baba şefkatiyle yaptım başka amacım yoktu' dediğini iddia etti.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen Abdurrahim S., cinsel saldırı suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi”

Haber bu şekilde!

Biri Diyarbakır’da yaşanıyor!

Diğeri Zonguldak’ta!

Diyarbakır’daki 1 kadını taciz ediyor!

Zonguldak’ta ki, şikayet dilekçesi veren 2 kadın personelini taciz ediyor! (Üstelik birinde ses kayıtları, kuvvetli deliller bulunuyor!)

Biri CHP adayı!

Diğeri AK Partiliydi!

Israrlı yayınlarımız sonrası AK Parti’den ihraç edildi!

İkisi de kadınların dudaklarına yapışmış, mahrem yerlerine dokunmuş!

CHP’li olanı tutuklandı!

Diğeri hala görevde, üstelik başka partiden aday!

Söyleyeceklerim bu kadar!
 

Son Tilki!

Bu nasıl siyasettir

Anlamadım ne oldu

Dün REİS'e kızanlar

Bu gün REİS’ci oldu

Akıllıyı sevmezsin

Zeki’lere küs durdun

Gürül gürül akarken

Cağlayan'ı susturdun!

Yalan iftira attın

Hayatları kararttın

Demir koydun kantara

Pamuk diye tarttırdın!

Dil yarası acıdır.

İnsan gönlünde azar.

Sahte özür dileme,

Sahtekara kim kanar!

Adamlar sözde durur!

Şerefi noksanlar sözde durmaz

Çok kurnazım diyormuş.

Tilki olsan ne yazar!
 

Şaman’a sormuşlar;

Zehir nedir?

“İhtiyacımızdan fazla olan her şey zehirdir” demiş.

‘Bu güç olabilir veya tembellik, yiyecek, ego, hırs, ihtiras, kendini beğenmişlik, korku, öfke, kıskançlık ve hatta iyi niyet.

İkinizi de harcarım!

Bir davada tanıklık etmesi için kürsüye yaşlı bir teyzeyi çağırırlar.

Kadın yerine oturur ve davalının avukatı kadına yaklaşır...

Bayan Jones: Beni tanıyor musunuz?

Yaslı teyze cevap verir:  Ah evet Bay Williams sizi çocukluğunuzdan beri tanıyorum. Siz taa o zamanlar bile aileniz için tam bir bas belasıydınız. Sürekli yalan söylüyorsunuz, karınızı komşunuzla aldatıyorsunuz, en yakınım dediğiniz insanların arkasından konuşuyorsunuz, 2 dolar fazla kazanmak için herkesi satarsınız... Davalının avukatı başta olmak üzere bütün salon şok olur.

Adam ne yapacağını bilemez bir halde kadına tekrar sorar: Peki Bayan Williams, ya karsı tarafın avukatını tanıyor musunuz?

Kadın yine cevaplar: Elbette tanıyorum. Çocukluğumda ona dadılık yapmıştım. Tembel, ödlek ve alkolik adamın tekidir. Etrafında bir tek dostu yoktur ve herkes onun hala geceleri altına kaçırdığını söylüyor…

Yine herkes şokta..

Bütün salonu bir uğultu kaplar..

Hakim kürsüye tak tak tak vurup herkesi susturur ve her iki tarafın avukatını da kürsüye çağırır ve ikisine de eğilmelerini söyleyerek kulaklarına şunu fısıldar...

Eğer bu kadına beni tanıyıp tanımadığını sorarsanız ikinizin de meslek hayatını bitiririm...