Türkiye'de şike iddiası gündeme bomba gibi düştü! Türkiye'de şike iddiası gündeme bomba gibi düştü!

Meclis Üyeliklerini satışa çıkardığı iddialarıyla gündeme gelen CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, CHP’de istenmeyen adam ilan edilirken, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis sıralamasında yer bulamayan bir çok isimle karşı karşıya geldi.

Zonguldak Merkez İlçe İl Genel Meclis sıralamasında sıra sözü verdiği adayları kaydırdığı için önceki hafta parti binasında Osman Zaimoğlu ile adaylar arasında sert tartışmalar yaşanmasının ardından önceki günde silah çekildiği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Kısa bir süre önce MHP’den CHP’ye geçerek Zonguldak Belediye Meclis’i başvuruda bulunan Metin Soydaş’ın listede yer almaması üzerine Soydaş’a yakın bir isim ile CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu arasında yaşanan sert tartışmaların ardından silah çekildiği ileri sürüldü.

CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu’nun yaşanan bu olayın ardından Metin Soydaş’tan alınan başvuru ücretini iade ettiği öğrenildi.

Metin Soydaş, bu gün sosyal medya hesabında “Ülkemizde FETÖ  borsası olduğunu duyduk. Zonguldak ilimizde de CHP 'de belediye meclis üyeliği borsasını  kurdular ve ben şiddetle karşı çıktığım için; şahsım açısından gelinen noktada ortadır. Bugüne kadar emeğin ve emekçinin  Başkenti Zonguldak için  ve değerli Zonguldak halkı için üzerime  düşeni  her zaman yaptım ve yapmaya da  devam  edeceğim, saygılarımla." Şeklinde paylaşımda bulunmuştu.

Editör: Haber Merkezi