Yaklaşan yerel seçimler öncesi, Beycuma Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Vural Kundakçıoğlu'nun başkan olduktan sonra sebepsiz zenginleşmesi tartışmalara neden oldu.

 Daha önce belediye olanaklarını kullanarak büyükbaş hayvanları için ahır yaptığı iddia edilen Kundakçıoğlu, şimdi de belediyenin kamyonunu kullanarak hayvanları için saman taşıdığı ortaya çıktı.

Genel Maden İş Sendikası'nda  (GMİS) görev yaptıktan sonra Beycuma Belediye Başkan adayı olan Vural kundakçıoğlu, ilk seçiminde seçim masraflarını kendisine ait olan otomobili satarak karşılamıştı. Eşi evhanımı olan Kundakçıoğlu, Belediye Başkanı olduktan kısa bir süe sonra belde de Büyük Baş Hayvan Çiftliği kurarak bölgenin en büyük tesisini kurmuştu.

Belediye Başkan maaşıyla bölgenin en büyük hayan çiftliğine sahip olan Vural Kundakçıoğlu, Beycuma Belediyesine ait resmi bir kamyonla çiftliğine saman taşıtıırken görüntelendi. 

Kundakçıoğlu, Belediye’nin malzemeleriyle yaptığı büyük baş hayvan çiftliğine parke yaptığı, Belediye kamyonu ile saman ve yem taşıdığı iddialarına şöyle cevap vermiş;

“….İşte, biz parke yollar yaptık! Diyorlar ki, ahırlarına yaptırdı! Yaavv desinler boş verinnn! Biz milletin ahırına da yaptık, kümesine de yaptık, damına da yaptık! Yaptık da yaptık kardeşim! Hayırdır yani sizin rahatsızlığınız ne, ben milletime de yaptım! Olsun benim için de desinler, başkanda yaptı!...” şeklinde yanıt vermişti.

Vuralll

cvural-223

Nejdet Tıskaoğlu: Amacımız Zonguldak’ta istihdamı artırmak Nejdet Tıskaoğlu: Amacımız Zonguldak’ta istihdamı artırmak

Editör: Haber Merkezi