Yedi Gün Sonra Cesedi Kuyuda Bulundu
Çaycuma'ya bağlı Perşembe beldesinin Kızılbel köyünde ikamet eden Hasret Akkuzu'dan 13 Ekim günü ailesinin kayıp ihbarıyla haber alınamamıştı. Ailesi ve ekipler tarafından her yerde aranan genç kızın cansız bedeni, kayboluşunun yedinci gününde, 19 Ekim'de Koramanlar köyündeki bir su kuyusunda, hayvan otlatmak için bölgeye gelen köylüler tarafından bulundu. Kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderilen cenaze, incelemelerin ardından ailesine teslim edildi.
Köyünde Gözyaşları Arasında Defnedildi
Genç kızın cenazesi, ailesi tarafından alınarak Kızılbel köyüne getirildi. Evinin önünde helallik alınmasının ardından köy camisi avlusuna taşınan Hasret Akkuzu'nun cenaze töreninde baba Şenal Akkuzu güçlükle ayakta durabildi. Kılınan cenaze namazının ardından Hasret Akkuzu, köy mezarlığında toprağa verildi.
Katil Zanlısı: Tartışma Sonrası Boğduğunu İtiraf Etti
Soruşturma kapsamında, Aydın'da yakalanarak Zonguldak'a getirilen katil zanlısı D.B., geniş güvenlik önlemleri altında olay yerinde keşif yaptırıldı. Zanlının, henüz bilinmeyen bir sebeple çıkan tartışmada genç kızı boğarak öldürdüğünü ve ardından cesedi kuyuya attığını itiraf ettiği öğrenildi. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen D.B., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Delilleri Karartma Suçlamasıyla Üç Tutuklama Daha
Çaycuma Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada, D.B.'nin ağabeyi ve yengesi ile cinayette kullanılan araca sahip olduğu tespit edilen bir şüpheli daha gözaltına alındı. Bu üç şüpheli, "delilleri karartma" suçlamasıyla çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.




