Saadet Partisi olarak teröre karşı ülkemizin birliğine kast edecek hiçbir terör oluşumunu, hiçbir organizasyonu, hiçbir hareketi kesinlikle  onaylamadıklarını ve ve tasdik etmediklerini belirten il Başkanı Burak Erol açıklamasında şunları ifade etti;

"Çingenelerin oyunu paramla satın aldım: Sen kimsin lan!" "Çingenelerin oyunu paramla satın aldım: Sen kimsin lan!"

"Acımız büyük ve 9 tane şehidimiz var.  Öncelikle şehitlerimize Cenabı Hak'tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. Ülkemizin vatanımızın, devletimizin birliği ve dirliği için, sınır bölgelerinde, bu soğuk havalarda bizim güvenliğimiz için çalışan askerlerimize kolaylıklar diliyorum.
Pençe-Kilit Operasyonu çerçevesinde 9 şehidimizin olduğunu dün akşam itibariyle öğrendik. Hain terör örgütü, PKK'yı her zaman biliyorsunuz lanetliyoruz. 
Saadet Partisi olarak da üzerinde duruyoruz. Ülkemizin birliğine kast edecek hiçbir terör oluşumunu, hiçbir organizasyonu, hiçbir hareketi kesinlikle ve kesinlikle onaylamıyoruz, tasdik etmiyoruz. PKK 60 yıldır, 60 yıla yakım bir zamandır ülkemizin güvenliğine, asayişini ve tehdit eden bir terör örgütüdür. Bu terör örgütüyle ilintili olan tüm kurum ve kuruluşları tekrar buradan lanetliyorum. Bizim ülkemizin hangi parti olursa olsun parti ayırt etmeksizin bu tür olaylarda biz hep beraber oluyoruz, cem oluyoruz ve ittifak halinde oluyoruz. Her zaman da biliyorsunuz son meclis grubunda da ne yaptık? Orada Saadet Partisi olarak imza verdik. O nedenle tekrar Cenabıhak'tan şehitlerimize rahmet diliyorum.  Şu anda sınır bölgesinde güvenliğimizi sağlayan askerlerimize de kolaylıklar diliyorum. Rabb'im yar ve yardımcımız olsun. Ülkemizin, devletimizin, milletimizin, birlik ve beraberliği daim olsun. Allah'a emanet olun "

Editör: Haber Merkezi