Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Sendikası Çaycuma İlçe Başkanı Murat İleri, Çaycuma Devlet Hastanesi Müdürü tarafından mobbinge maruz bırakılan F.Ş.’nin mağduriyetinin son bulduğunu açıkladı.

Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Çaycuma  İlçe Başkanı Murat İleri yaptığı açıklamada, “12.05.2022 tarihinde, Zonguldak ve genelinde yayım yapmakta olan, bölgesel medya gücünün sesi olarak da, bilinen " Tempo"  adlı gazetenin ilgili haberinde, Çaycuma Devlet Hastanesi'nde görevli personel arkadaşımız ve Türkiye Sağlık Işçileri Sendikası üyemiz F...Ş...'nin iddia ve şikayetine ilişkin olarak Sağlık Bakanlığı'ndan Sorumlu il Başkanımız Kerem Eser ve yine Sendika ilçe başkanlarımızla birlikte, Çaycuma Devlet hastanesi yöneticileri ile toplantı yapılmıştır. Habere konu iddia  sendikamızca ve hastane yönetimince  irdelenmiştir... Gerekli görüşmeler hassasiyet içerisinde, yapılmıştır. Yanlış algı oluşturacak yada oluşturabilecek tüm ihtimaller değerlendirilmiştir.

Sendikamız üyesi emekçi kardeşimizin sorunu veya sorunları ve sıkıntıları çözülmüştür. Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası olarak, her daim emekçi kardeşlerimizin yanındayız. Çünkü biz büyük bir aileyiz” dedi.

Editör: TE Bilisim