Yargılanan personele İdari Soruşturma açılıyor... Yargılanan personele İdari Soruşturma açılıyor...

AK Partili Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan’ın destekleyerek CHP Merkez İlçe Başkanı seçilmesinde önemli rol oynadığı Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis aday listelerinde kaosa neden oldu.

Zonguldak Merkez İlçe, İl Genel Meclisi aday listesinde mevcut İl Genel Meclis Üyesi Nedim Bekar’ı 2. sıraya yazdığı söyleyen Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, aynı sırayı Şükrü Köse’ye de söz verdiği öğrenildi.

Parti binasında tartışma yaşandı!

2. sıradan 3.’cü sıraya kaydırıldığını çevresinden öğrenen İl Genel Meclis Üyesi ve aday adayı Nedim Bekar, dün gece CHP Merkez İlçe Başkanlığı’na giderek Osman Zaimoğlu’na “İnsanların onuru, şerefi, haysiyetiyle neden oynuyorsun” dedikten sonra aralarında tartışma çıktı. Yaşanan sert tartışmanın ardından İl Genel Meclis Üyeliği adaylığından çekileceğini ifade eden Nedim Bekar’ın masaları yumrukladıktan sonra parti binasından ayrıldığı öğrenildi. 

Paraya göre sıralama dönemi!

CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, Zonguldak Belediye Meclis ve İl Genel Meclis listesinde ayak oyunları yaparak partilileri küstürdüğü iddia edilirken, bir çok aday adayına sıralamada söz verirken, para istediği ileri sürüldü.

Partililerden İBAN’la para toplamıştı!

Diğer taraftan, Osman Zaimoğlu CHP Merkez İlçe Başkanı seçildikten sonra partililere İBAN atarak para istemesi eleştirilere neden olmuş, CHP Merkez İlçe Üst Kurul Delegesi Salim Yaman’da toplanan paralarla kırtasiye yardımı yapıldığını iddia etmişti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz ile CHP İl Başkanı Devrim Dural’ın aday adaylarından yüklü miktarda para isteyen ve sıralamaları verdikleri ücrete göre değerlendiren Osman Zaimoğlu’na karşı nasıl bir tavır takınacakları merak konusu oldu.

Editör: Haber Merkezi