Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Devrim Dural, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu parti binasında 7 belediye başkan aday adayıyla bir araya geldi.

Toplantı öncesinde basın mensuplarının karşısına çıkan 7 belediye başkan aday adayı birlik beraberlik mesajları verdi

Dural; ‘Zonguldak Belediye Başkanı bu salonda’

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Devrim Dural, “Pençe Kilit Hareket Bölgesinde şehit olan askerlerimizi anıyoruz. PKK’yı kınıyoruz. Asla bu ülkeyi bölemeyeceksiniz. Bu ülkede vatansever insanlar var. Bu ülkede CHP var. Gündem yerel seçimler. Bir toplantı yapıyoruz. Aday adaylarımızla birlik beraberlik mesajlarını iletiyoruz. Zonguldak Belediye Başkanı bu salonda. Bu 7 kişiden biri Zonguldak Belediye Başkanı olacak”dedi.

Yavuzyılmaz; ‘7 arkadaştan biri bu ipi göğüsleyecek’

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz,
“Bildiğiniz gibi Pençe Kilit Operasyonu içerisinde 12 askerimiz şehit edildi. Şehit olan askerlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Biz CHP olarak ülkemizi böldürmemek pahasına hazırız. Mustafa Kemal’in Askerleri olarak Türkiye’yi böldürmeyeceğiz.  Hain PKK ile mücadele edeceğiz. Bugün biraya gelmemizin sebebi il başkanımızın ifade ettiği gibi Zonguldak’ın yeni başkanını açıklamak. Neden belediye başkanı diyoruz. Bu 7 arkadaştan biri bu ipi göğüsleyecek. Yürütme kurulumuzun aldığı karar doğrultusunda 7 aday adayımızın tümü ile ön seçime girme kararı aldık. Bu 7 adayımız ön seçime girmek için dilekçe verdiler. Bu görüşe katılarak talebimizi merkez yürütme kuruluna ilettik. Genel Başkanımızla görüştük. Ön seçimin 7 aday adaylıyla birlikte yapılması kararını aldık. Ön seçime giden süreçte tüm metotları uygulayan herkese başta CHP Genel Başkanımız Özgür Özel’e parti meclisimize teşekkür ediyoruz”dedi.

Zaimoğlu; ‘7 marka isimle bu yürüyüşümüzü sürdürüyoruz’

Yeni seçilen Başkanlar ilk ziyareti Meclis’e yaptı… Yeni seçilen Başkanlar ilk ziyareti Meclis’e yaptı…

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, 7 marka isimle bu yürüyüşü sürdüklerini söyleyerek, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak terörü lanetliyoruz. Kimse bu vatanı bölemeyecektir. 7 adaylı bir ön seçim olması için Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz,bizlere yardımcı oldular. 7 tane marka isimle bu yürüşümüzü sürdürüyoruz. Yapılacak ön seçimde 6 Ocak’da gerçekleşecek. Çıkacak adayın etrafında top yekün çalışacaklar”dedi.

Açıklamaların ardından Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Devrim Dural, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu basın kapalı olarak 7 belediye başkan aday adayıyla toplantı yaptı.

Editör: Haber Merkezi