CHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu ile hesaplaşma içerisine giren bazı partililerin, ortak deklarasyon üzerinden hesap görmeye çalıştığını belirten CHP eski Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi;

Kamuoyunda günlerdir konuşulan Merkez İlçe Başkanımız Osman Zaimoğlu 'nun önceki dönem Belediye Meclis Üyemiz Ozan Demirtaş'a şiddet içeren bir eylemde bulunmasını eski il ve ilçe başkanları olarak bir açıklama ile kınadık.

CHP'de neler oluyor?: Önseçim isteyen üye disipline verildi... CHP'de neler oluyor?: Önseçim isteyen üye disipline verildi...

Evet, ortak açıklamaya imza verdim ve sebebi ne olursa olsun sevgili Ozan'a yapılan bu hareketi bir kez daha kınıyorum.

Ancak sonrasında eski il başkanımızdan ortak metnin bütünlüğüne gereksiz bir anlam yükleyen açıklama geldi .Yaptığımız ortak açıklamanın mürekkebi kurumadan kendi siyasi hesaplarına ve hesaplaşmalarına bizleri de ortak gibi göstermeleri kabul edebileceğim bir durum değil.

Ortada ayıplı bir durum varsa sorumluları utanıp susacağı yerde herkesten çok sesi çıkıyorsa sormak isterim..!

Gelinen noktada hesaba ortak değil misiniz?

Dün göremediğinizi bugün mü gördünüz??

Daha düne kadar adaylığı için direttiğiniz insana, kendi öz eleştirinizi yapmaktan kaçınarak , üzerinde tepinip faturayı kesmekle kurtaramazsınız!

Sonuçta hepiniz oradaydınız!

Birlikte çaldınız, birlikte oynadınız…

Ha bir de şimdi sızlanıyorsun...

Yalan mı?

Ben sevgili Ozan'a yapılan ayıbı ayrı, sizin ayıbınızı ayrı değerlendiriyorum bu böyle biline.

Editör: Haber Merkezi