Önümüzdeki genel seçimlerde Milletvekili Hamdi Uçar’ın desteğini almak isteyen Saffet Bozkurt, ikinci sıra milletvekili adaylığını garantilemek için bürokrat atamalarında ‘beycuma’ operasyonlarına izin verdi.

Aslen Beycumalı olan AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, bürokrat atamalarında liyakat yerine şovenist atamalar yaparak Zonguldaklıların tepkisini almayı sürdürüyor.

Milletvekili olmak için susuyor!

Merkez İlçede bir çok Beycumalı kökenli bürokrat İl müdürü olarak atanırken, Milletvekili Hamdi Uçar sıkı ilişkiler kurduğu ERDEMİR’in faaliyet gösterdiği Ereğli İlçesi’nde de etkin olmaya başladı.

Uçar, son olarak Zonguldak İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Beycumalı Harun Akgül’ü Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atadı.

Hamdi Uçar’la birlikte hareket eden AK Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, bu atamaya da sessiz kalarak ikinci sıra milletvekili adaylığını garantilemeye çalıştığı yorumları yapıldı.

Tüm Daire Müdürleri Beycumalı olsun!

Mevcut İlçe Müdürü İsmail Aksoy’un görevden alınarak yerine memleketlisi olan Harun Akgül’ü atanmasına seyirci kalan Saffet Bozkurt’a tepki gösteren vatandaşlar, “Ereğli’ye Beycumalı tarım İl müdüründen sonra Beycumalı Milli Eğitim müdürü. Oldu, olacak tüm Müdürleri Müdürler Beycumalı olsun” diyerek tepki gösterdi.

Editör: TE Bilisim