Zonguldak Valiliği uyardı: Ani sel baskını ve fırtına bekleniyor... Zonguldak Valiliği uyardı: Ani sel baskını ve fırtına bekleniyor...

Vatandaşlarla kurduğu sıcak temasla birlikte halkçı çözümler üreterek suçların önlenmesinde etkin olan Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’ın çalışmaları Sabah Gazetesi’nde yer buldu.
Sabah gazetesinde yer alan haber şöyle;

Alaybey’den Akpınar’a 57 adımda Manisa

Manisa Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, göreve başladığı günden bu yana mahalle mahalle dolaşarak vatandaşların güvenlik taleplerini dinliyor ve çözüm odaklı adımlar atıyor. Her ziyarette birlikte çözümü dile getiren ve talepleri değerlendiren Aktaş, güvenliğe dair eksik kalabilecek durumların çözümüne de katkı sağlıyor. Aktaş, mahalle ziyaretleri kapsamında, vatandaşların güvenlik ihtiyaçlarına yönelik taleplerini dinleyip anında çözümler üretirken, emniyet teşkilatıyla birlikte yürüttüğü çalışmalar sayesinde vatandaşların takdirini kazanıyor. Emniyet ile vatandaş arasındaki ilişki ve güveni artıran bu ziyaretler, güvenliğin sağlanmasında önemli rol oynuyor.

Merkezde son olarak Şehzadeler Göktaşlı Mahallesi Muhtarı Bayram Güneş ve Akpınar Mahallesi Muhtarı Erol Yılmaz ile birlikte mahalleleri gezen Aktaş, her mahallede olduğu gibi vatandaşlarla buluşup esnaf ziyaretlerinde bulundu. Aktaş, 24 Ekim 2023 tarihinde Alaybey mahallesinden başlattığı ziyaretler dizisini Akpınar mahallesine gerçekleştirdiği ziyaret ile tamamladı.

Aktaş, son mahalle ziyaretinde vatandaşlar ile sohbetinde "İl merkez Polis sorumluluk bölgesinin son durağı 57. mahallemiz… Şehzadeler Akpınar Mahallesi Muhtarı Erol Yılmaz ile birlikte vatandaşlarımızla buluşmak, esnafımızı ziyaret ederek sizlerin taleplerini dinlemek için buradayız. Alaybey'den Akpınar'a 57 adımda Manisa ziyaretlerimizi tamamladık, aldığımız talepleri her zaman olduğu gibi değerlendireceğiz" dedi. Aktaş'ın yönetiminde Manisa Emniyet Teşkilatı davatandaşların güvenliği için özveriyle çalışmaya devam ediyor. "Geriye Dönüş" uygulaması ile vatandaş memnuniyeti endeksli bir güvenlik hizmeti sunan Aktaş, bu uygulama sayesinde hem noktasal olarak güvenlik ihtiyaçlarının karşılanmasına hem de vakit ve imkanların tasarruflu kullanmaya katkı sağladı.

GERİ DÖNÜŞ UYGULAMASI SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNDE ÖNEMLİ KATKI SAĞLADI

Ziyaretler sırasında, mahallelerde bulunan okullar ve diğer kurumların güvenlikleri de incelendi. Taleplerin değerlendirilmesiyle ÇMB- Çarşı Mahalle Bekçileri nöbetçi eczaneleri ziyaret ederek gece mesaisinde sağlık çalışanlarına moral desteği verdi. İhtiyaç duyulan okullarda gece bekçilerinin devriye atması sağlandı, geceleri okullar mercek altına alınarak kontrol edildi. Kötü niyetli şahısların okul bahçelerine girmeleri engellendi. Toplum destekli Polislik uygulamasından hareketle Mahalle sakinlerinden toplumun her kesiminin muzdarip olduğu bilinen uyuşturucu madde hassasiyetinden doğan bilgiler gelmeye başladı, bu veriler emniyet teşkilatının operasyonel çalışmalarına projeksiyon sağladı… Emniyet ile vatandaş arasında kurulan bu sağlam ilişki, güvenlik hizmetlerinin daha etkin bir şekilde yürütülmesine olanak tanıdı. Aktaş ziyaretlerinde emniyet teşkilatına güveni vurgulayarak, vatandaşların emniyet ile ihtiyaç halinde iletişimde olmalarını ve kendilerine bir telefon kadar yakın olduklarını her fırsatta dile getirdi.

VATANDAŞLAR MEMNUNİYETLERİNİ DİLE GETİRDİ

Esnaf ve vatandaşlar her ziyarette duydukları memnuniyeti dile getirerek, Aktaş'ın gönüllerde taht kurduğunu ifade etti. Mahallelerde bulunan okul ve kurumların güvenlikleri konusunda yapılan incelemeler ve alınan tedbirler, vatandaşların güvenlik ihtiyaçlarına yönelik çözümler için teşekkür etti.

VATANDAŞLARIN HASSASİYETİNE, EMNİYET TEŞKİLATININ ÖZVERİLİ ÇALIŞMASINA TEŞEKKÜR ETTİ

Aktaş, emniyet teşkilatının özverili ve fedakârca çalışmalarını takdir ederek teşekkür etti. Ayrıca, vatandaşların da hassasiyetleri ve birlikte hareket etme kararlılığı gösterdiği için minnettar olduğunu belirtti. "Her sorunu birlikte çözüme ulaştıracağız. Ziyaretlerimizle vatandaşların katkıları sayesinde başarımız artıyor. Emniyet teşkilatımızın fedakarlığı ve vatandaşlarımızın duyarlılığı ile güvenli bir Manisa için birlikte çalışacağız" dedi. Aktaş, emniyet teşkilatına duyulan güvenin artırılması ve vatandaşlarla kurulan sağlam bağlar sayesinde, Manisa'da güvenliğin en üst düzeye çıkarılacağını vurguladı.

Editör: Haber Merkezi