Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Fırat Birkan, 4 Aralık Dünya Madenciler Günü nedeniyle Genel Maden İşçileri Sendikası’nı(GMİS) ziyaret ederek Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu ile Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir ile görüştü.

İktidar olsaydık çay fiyatlarını 25 TL olarak açıklayacaktık... İktidar olsaydık çay fiyatlarını 25 TL olarak açıklayacaktık...

Mimar Fırat Birkan, tüm maden işçilerinin 4 Aralık Dünya Madenciler Günü’nü kutlayarak maden şehitlerine Allah'tan rahmet diledi. Maden işçilerinin bu kentin en önemli değeri olduğunu ifade eden Birkan, "Maden işçileri Zonguldakımızın en önemi değeridir. Madenciler bu kentin asıl sahibidir. Yerin metrelerce altında yıllarını veren madencilerimizin emeği aldıkları ücretle karşılanamaz. Bu dünyanın en zor işidir. Tüm madencilerimizin önünde saygıyla eğiliyorum. Bu özel günde madenciler adına sendikamıza geldik. Sayın GMİS yöneticeler nezdinde tüm madencilerimize saygılar sunuyorum." dedi.

Demir ise CHP Zonguldak Belediye Başkan Aday Adayı Fırat Birkan'a başarılar dileyerek, "Bizler madenciler olarak sizlere bu anlamlı günde ziyaretiniz nedeniyle teşekkür ederim. Sizlere başarılar diliyorum." dedi.

Editör: Haber Merkezi