Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Van’ın Erciş ilçesinde görevi başındayken geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Samet Karabulut için başsağlığı mesajı yayımladı.
Gökçebeyli Kahraman Şehit Oldu
Edinilen bilgiye göre, Van’ın Erciş ilçesinde görev yapan Jandarma Uzman Çavuş Samet Karabulut, görevi esnasında yaşadığı trafik kazası sonucu şehit oldu. Genç yaşta şehadet mertebesine erişen Karabulut’un acı haberi, memleketi Zonguldak’ın Gökçebey ilçesini ve tüm Türkiye’yi yasa boğdu.
Vali Hacıbektaşoğlu’ndan Taziye Mesajı
Gökçebey kökenli olan Şehit Karabulut için Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu taziye mesajı yayımladı. Vali Hacıbektaşoğlu mesajında şunları söyledi:
"Şehidimize Allah’tan rahmet; kederli ailesine, Kahraman Jandarma Teşkilatımıza ve Milletimize başsağlığı diliyorum. Şehidimizin makamı âli olsun."
Milletimizin Başı Sağ Olsun
Genç yaşta görevi başında şehit düşen Uzman Çavuş Samet Karabulut’un naaşının, düzenlenecek askeri törenin ardından memleketine uğurlanması ve burada toprağa verilmesi bekleniyor. Kahraman şehidimizin adı ve vatan için gösterdiği fedakarlık, milletimizin kalbinde sonsuza kadar yaşayacak.





