Kayıp Haberleri

Kayıp haberleri ve güncel Kayıp gelişmeleri, Kayıp ile ilgili tüm video, Kayıp fotoğrafları ve Kayıp haberleri Tempo Gazetesi - Zonguldak ve İlçeleri Son Dakika Haberleri sitemizde


Zonguldak

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde askeri mendireğe çarparak batan Türk bayraklı yük gemisi Kafkametler’in kayıp 7 mürettebatını arama çalışmaları 90. günde sürüyor.

Zonguldak

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 68 gün önce askeri mendireğe çarptıktan sonra batan Kafkametler adlı yük gemisinin kayıp 7 mürettebatını arama çalışmaları...

Zonguldak

Zonguldak'ta askeri mendireğe çarptıktan sonra batan Kafkametler isimli yük gemisinin kayıp 7 mürettebatını arama çalışmaları devam ediyor.

Ereğli

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde askeri mendireğe çarparak batan Kafkametler adlı yük gemisinin kayıp 7 mürettebatını arama çalışmaları sürüyor.

Zonguldak

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde kendisinden haber alınamayan 81 yaşındaki alzheimer hastası Mustafa Yıldız için arama çalışması başlatıldı.

Zonguldak

Zonguldak'ta batan Kafkametler'in kayıp 7 mürettebatını arama çalışmaları 58. günde de devam ediyor.

Zonguldak

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde batan Kafkametler adlı yük gemisinin kayıp 7 mürettebatını arama çalışmaları devam ediyor.