2022 Mart ayında deprem riski taşıdığı gerekçesi ile yıkılan ve 110 esnafın Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan tarafından mağdur edildiği Belediye Merkez Çarşısı Proje inşaatının Mart ayında başlaması beklenirken, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan’ın Zonguldak’ın yeni miting alanı olarak tanıtması “Ya proje iptal edildi, ya siyasi algı operasyonu yapıyorlar yada Çağlayan’ın dili sürçtü” yorumlarına neden oldu.

Merkez Çarşısı’ndan boşalan ancak Mart ayında 12 katlı iş merkezi inşaat yapılacak alanı miting alanı olarak açıklayan AK parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan,  “10 Şubat Cumartesi günü Cumhurbaşkanımız Zonguldak’ta olacak. Kıymetli Zonguldaklılar gördüğünüz gibi yeni miting alanımızda tarihi bir mitinge hazırlanıyoruz. Yeni Zonguldak, yeni miting alanımız da hızla hazırlanıyor. Vatandaşlarımızın geçmiş mitinglere göre, girişleri-çıkışları, miting alanlarına katılımları, caddelerden gelişleri çok daha rahat ve ferah olacak. Bu konuda bilgilendirmek yapmak üzere de Cumhurbaşkanlığı ekiplerinden arkadaşlarımızla bu gün geldiler. Alanı inceliyoruz. Kıymetli hemşehrilerimizi mitingimize davet ediyoruz” dedi.

*

Dili sürçmemiş!

12 Katlı Merkez Çarşısı inşaatının yapılacağı alanın yeni Zonguldak Miting alanı olduğunu açıklayan İl Başkanı Çağlayan, daha sonra sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda , "Madenci Anıtı’ndaki miting alanı, Fevkani Köprüsünün, ve Merkez Çarşısı’nın yıkılmasıyla geçmişe göre Zonguldak'ımıza yakışır çok daha büyük bir meydana dönüştü. Giriş çıkışları çok daha rahat bir hale geldi. Yeni Zonguldak’ta gerçekleşecek olan tarihi mitinge ve bu coşkuya tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum" sözleriyle dilinin sürçmediği anlaşıldı.

ZBEÜ’de Akademik ve İdari Personele Dair Hizmet İçi Eğitim Semineri Başladı ZBEÜ’de Akademik ve İdari Personele Dair Hizmet İçi Eğitim Semineri Başladı

Editör: Haber Merkezi