İŞKUR KAMPÜS faaliyetleri kapsamında TAT Metal A.Ş İnsan Kaynakları ve İdari İşler Müdürü Deniz Altuğ Bülent Ecevit Üniversitesi Öğrenci Aktivite Topluluğu ve Genç Kızılay Topluluğu üyeleri ile bir araya geldi.

Atatürk Devlet Hastanesi yasta: Tuncay Güngör'ü kaybettik... Atatürk Devlet Hastanesi yasta: Tuncay Güngör'ü kaybettik...

Programda Deniz Altuğ tarafından öğrencilere Tat Metal işe alım yöntemleri, mülakat süreçleri hakkında bilgilendirme yapılarak insan kaynakları bakış açısıyla işgücü piyasasında yer alabilmek adına staj yapmanın etkisi ve öneminden bahsedildi. Eğitime BAKKA Zonguldak Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Mustafa Ayhan İnanır’da katıldı. İnanır TR 81 Bölgesinin gelişim olanakları ve istihdam fırsatları hakkında bilgi verdi.

İşkur İl Müdürü  Okan Şentürk eğitime katılan öğrencileri ziyaret ederek İŞKUR’un programları ve İşbaşı Eğitim hakkında bilgi vererek öğrencilerin İŞKUR’dan taleplerini dinledi, sorularını yanıtladı. 

Ayrıca İş Kulübü Lideri Nurcan Yılmaz tarafından işverenler nasıl işe alım yapıyor? İş arayanlar başvuru yapacakları firmaya göre nasıl bir strateji izlemeli? Mülakat teknikleri nelerdir? Mülakat kaygısı nasıl yenilir? Etkili ön yazı ve CV hazırlama ve mülakatlarda beden dili konularında bilgilendirme yaptı. Etkinlik sonunda öğrencilerin soruları cevaplanarak hatıra fotoğrafı çekildi.

Editör: Haber Merkezi