Karabük'e KÖYDES için 335 milyon lira ödenek gönderildi Karabük'e KÖYDES için 335 milyon lira ödenek gönderildi

Emirgan Otel’de düzenlenen iftar yemeğine AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak Belediye Başkanı ve İttifak adayı Selim Alan, MHP MYK Üyesi Murat Kotra, MHP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk, MHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Çağatay İpekçi, Ülkü Ocakları Başkanı Gökmen Karali, MHP eski İl Başkanlarından Mustafa Korkutan, Hamdi Ayan, Nihat Aygün, MHP eski Merkez İlçe eski başkanlarından Orhan Korkmaz, Niyazi Kıransoy, Süleyman Erbay, Ülkü Ocakları eski Başkanlarından Saruhan Çınar, Kemal Yazıcı, Volkan Özmen, Akif Özayyaz, Recep Yavuz, Oğuzhan Yıldırım, Özgür Kurt, Türkiye Kamu-Sen eski Başkanları Kadir Bacıoğlu, Mithat Bağcı, MHP 27. Dönem milletvekili adayı Taner Kayı, Türkiye Kamu-Sen Başkanı Şahin Ören ve Türk Kamu Sen’e bağlı Şube Başkanları katıldı.

İftara katılan tüm MHP kurmayları ve Ülkücülere teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, “Ramazan ayının manevi atmosferinde, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, Cumhur İttifakı çatısı altında gönül birlikteliğimizi sürdürdüğümüz Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) kıymetli mensuplarıyla Gönül Birliği İftar Buluşması’nda bir araya geldik.

 Cumhur İttifakımız, ülkemizin birlik ve beraberliği için önemli bir çatıdır. Hizmet anlayışımız hemşehrilerimize hizmet etmek üzere kuruludur.

 Cumhur İttifakımız ile birlikte eser ve hizmet şiarıyla şehrimizi büyütmeye, geliştirmeye ve kalkındırmaya devam edeceğiz. Bir olacağız, diri olacağız hep birlikte kazanacağız.  Birlikte yürüyecek çok yolumuz var.  Birlik beraberliğimiz daim olsun inşallah.  Allah sofralarımızdan bereketi, gönüllerimizden muhabbeti eksik etmesin. Cenab-ı Allah tuttuğumuz oruçlarla beraber ettiğimiz duaları kabul eylesin inşallah” dedi.

Editör: Haber Merkezi