14-28 Mayıs seçimlerindeki ağır yenilgi sonrası büyük krize giren ve peş peşe istifaların yaşandığı İYİ Parti'de Genel İdare Kurulu yerel seçim kararını aldı. İdare Kurulu CHP ile işbirliği teklifine oy çokluğu ile 'Hayır' dedi. Meral Akşener, "Toplantılarımızdan CHP'ye 'Hayır' kararı çıktı' ifadelerini kullandı.

Sahildeki büfe kaldırıldı... Sahildeki büfe kaldırıldı...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşmesi sonrasında sürpriz bir geri adım gelmişti. Özel ile Akşener arasında beklenen görüşme geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Genel Merkezi'nde yapılmıştı.

Meral Akşener, Özel ile görüşmesi sonrası 'İşbirliği' teklifini partisini Genel İdare Kurulu'na götüreceğini ifade etmişti. Akşener, "Biz doğal "Orada bu soruyu, GİK'te soracağız. Onlar nasıl bir cevap verecek. O zaman göreceğiz'' diye konuşmuştu.

İYİ PARTİ'DEN CHP'YE ŞOK!

İYİ Parti Genel İdare Kurulu'ndan karar çıktı. İYİ Parti, yerel seçim için CHP ile işbirliği teklifine oy çokluğuyla 'Hayır' dedi. Akşener, "Toplantılarımızdan CHP'ye 'Hayır' kararı çıktı' ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi