Tacizden yargılanan Belediye Başkanı’nı teşkilatlara rağmen aday yaptıran Evrim Balbaloğu, partiyi karıştırdıktan sonra İYİ Parti Lideri Meral Akşener’i ziyaret etmesi istifaya hazırlanan teşkilat üyelerine mesaj olarak yorumlandı.

İYİ Parti Zonguldak 1. Sıra Milletvekili Adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu ve İYİ Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yasemin Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i makamında ziyaret etti.

Eksal Kargı: 108, Metin Pehlivan: 56 oy aldı... Eksal Kargı: 108, Metin Pehlivan: 56 oy aldı...

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri'ne sayılı günler kala İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret eden İYİ Parti Zonguldak 1. Sıra Milletvekili Adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, İYİ Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yasemin Erdoğan seçim çalışmaları hakkında Akşener'e bilgi verdi. Ereğli'deki seçim hazırlıklarının ve yaşanan son gelişmelerin görüşüldüğü ziyaret basına kapalı gerçekleştirildi.

Ziyarete ilişkin açıklama yapan İYİ Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yasemin Uzun; Sayın Genel başkanımızın yerel seçimlerle ilgili talimatlarını aldık. Bölgemize en iyi şekilde hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi. 

Balbaloğlu’nun adayı tacizden yargılanacak!

Belediye çalışanı kadınlara sözlü ve nitelikli cinsel tacizde bulunduğu için Kdz. Ereğli 5. Asliye Ceza Mahkemesinde 22 Şubat tarihinde yargılaması başlayacak olan Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş’ı İYİ Parti adayı olarak Genel Merkeze kabul ettiren Dr. Evrim Balbaloğlu’nun bu kararı nedeniyle bir çok teşkilat üyesi hazırlanıyor.

Teşkilat üyeleri istifaya hazırlanıyor!

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Candemir Ongan, Kozlu İYİ Parti İlçe Başkanı Ender Adıbaş ve bazı ilçe başkanlarının itirazlarına rağmen Gökhan Demirtaş, İYİ Parti Gülüç Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmış, teşkilat üyeleri hafta sonu olağanüstü toplanarak ortak karar almak için bir araya gelmiş, nihai kararı yarın açıklayacaklarını duyurmuştu.

Editör: Haber Merkezi