Kilimli-Çatalağzı etabının ihalesi tamamlandı.

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, yapımı devam eden Sahil Yolu Projesinin Kilimli-Çatalağzı etabının ihalesinin tamamlandığı müjdesini verdi. Sosyal medya hesabından müjdeyi veren Altun, Cumhurbaşkanı’na ve Zonguldak Milletvekiline teşekkür ederken, ihalelerin gerçekleştirilmesi için sürekli Cumhurbaşkanı Erdoğan’la iletişime geçen AK Parti İl Başkan Yardımcısı Muammer Avcı ve İl Başkanı Zeki Tosun’u yok saydı.

Parti tabanını rahatsız eden teşekkür metninde İl Başkanı Zeki Tosun ve büyük emeği geçen Muammer Avcı’nın yok sayılması AK Parti Milletvekilleri ve birkaç Belediye Başkanı’nın parti içinde kutuplaştırma ve yok sayma siyasetini gözler önüne serdi.

Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı;

Yapımı devam etmekte olan Sahil Yolu projesinin Kilimli - Çatalağzı etabının ihalesi tamamlanmış olup, proje kapsamında 2 adet Çift Tüp Tünel, 1 Adet Aç Kapa, 1 adet Çift Köprü, 2 adet Farklı Seviyeli Kavşak ve 1 adet Hemzemin kavşakla beraber toplamda 5.3 km uzunluğundaki yolumuz Kilimli ilçemize hayırlı uğurlu olmasını dilerim.
Yüklenici Firma en kısa zamanda çalışmalarına başlayacaktır.
Başta Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Emeği geçen Milletvekillerimiz Sn Polat Türkmen Sn Hamdi Uçar ve Ahmet Çolakoğlu 'na tüm Kilimli halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum.

Editör: TE Bilisim