Algı yapmaya çalışanlar hüsrana uğrayacaktır Algı yapmaya çalışanlar hüsrana uğrayacaktır

Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol ve Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, Zonguldak Kömürspor’un Karaelmas Kemal Köksal Stadyumunda ki antrenmanını ziyaret etti.

Ziyarette Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Şenol Demir ve futbolcular hazır bulundu.

Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, “Öncelikle sizlere başarılar diliyorum. Zonguldak Kömürspor hepimizin ortak paydası. Eğer belediye başkanı seçilirsem Zonguldak Kömürspor’u 3 yıl içerisinde Süper Lige çıkarma sözü veriyorum. Bunuda noterden onaylatıp kamuoyu ile paylaşacağım.Hafta sonu oynanacak 1461 Trabzon maçına da maddi olarak destek vereceğim. Sizlerin her zaman yanındayım”dedi.

Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol ise, “Saadet Partisi olarak bundan sonraki süreçte Zonguldak Kömürspor’un teknik ve idareli konularını yakınen takip edeceğiz. Ve şehrin tüm dinamiklerini Kömürspor’a sahip çıkması konusunda harekete geçireceğiz”dedi.

Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, “Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli daha önce ve şimdi Trabzon maçına verdikleri maddi destek için teşekkür ediyorum. Yerel seçimlerde başarılar diliyorum”dedi.

Programın son bölümünde ise Başkan Adayı Dereli ve Başkan Erol futbolculara çiçek takdim ederek, baklava ikramında bulundu.

Birlik beraberlik mesajlarının verildiği ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Editör: Haber Merkezi