İl Başkanı Dural, Ticaret Fuarı'nı ziyaret etti... İl Başkanı Dural, Ticaret Fuarı'nı ziyaret etti...

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’in mazbata töreni sonrasında önceki Belediye Başkanı Selim Alan ve Özel Kalem Müdürü Buğra Özçelik sözlü fiziki saldırıya uğradı.

Devir teslim töreninin ardından Tahsin Erdem'in uğurladığı Selim Alan ve yanında bulunan Buğra Özçelik Başkanlık makamının bulunduğu 3. kattan merdivenlere doğru ilerledikleri sırada Belediye işçisi ve bazı roman vatandaşları tarafından sözlü ve fiziki saldırıya uğradı.  Selim Alan ve Buğra Özçelik, Cumhuriyet Halk Partili'ler ve polis eşliğinde Zonguldak Belediyesinden çıkarıldı. 

Belediye Başkanı Tahsin Erdem ise olayı kınadı. “Az önce önceki dönem belediye başkanımızı uğurlarken yapılan hareketi kesinlikle tasvip etmiyoruz. Bizim halkçı belediyecilik anlayışımız da böyle bir seviyesizlik asla olmaz. Amacını aşan hareketler olmuştur. Kendisinden özür diledim, burada da sizlerin huzurunda özür diliyorum. Hiç şık olmamıştır, bizim tasdik ettiğimiz bir şey değildir. Biz asla böyle bir şeyi tasvip etmiyoruz. Her belediye başkanı önceki dönem belediye başkanlarımız çok kıymetlidir, çok değerledir onun için bu şekilde muamele bizim örgütümüzün muamelesi değildir. Bizim dışımızda gelişmiştir. Bunu kesinlikle söylüyorum. Hiçbir CHP’li hiçbir sosyal demokrat hiçbir halkçı anlayış böyle bir şeyi asla yapmaz” dedi.

Bilindiği gibi daha önce de Zonguldak Belediyesi Temizlik İşlerinde çalışan bir işçi Selim Alan'ın Özel Kalem Müdürü Buğra Çelik tarafından bir odaya kilitlenerek, yumruklarla dövüldüğünü idida etmişti.

Editör: Haber Merkezi