İmar rantlarının, yolsuzlukların ve usulsüz işlemlerin yaşandığı AK Parti yönetimindeki Kozlu’da inşaat yasaklarına rağmen kanun tanımayanlar inşaatlarını sürdürürken, CHP kökenli olan AK Parti Belediye Meclis Üyesi Deniz Yayalar’ın sözleri Zonguldak’ta siyasetin parayla satın alındığını ortaya koydu.

İşte Elmas TV’nin haberi; 


CHP, DSP'li aileden gelen, bahis ve iddia çetesiyle ünlenen, yaptığı hatırı sayılır bağışla AK Parti'den Kozlu Belediye Meclis Üyesi olan Deniz Yayalar, yasa ve kanun tanımadığı gibi son sürat usulsüz sürdürdüğü inşaatlarıyla ilgili çevresindekilere, "Süleyman Soylu kim ki. Ben paramla meclis üyesi oldum. Ederi neyse herkesi satın alırım" şeklinde sözler söylediği iddia edilerek ilçede günün konusu oldu.
DSP, CHP'den Ak Partiye geçen, Kozlu'daki imar rantlarının mimarı Ali Bektaş'ın prensi olan Deniz Yayalar'ın, İçişleri Bakanlığının Kozlu'daki imar yolsuzluklarıyla ilgili soruşturmaya izin vermesine rağmen kendisine ait olan ve usulsüz inşaatlarını sürdürdüğü binalarını tamamlayacağını ve kendisine hiç kimsenin müdahale etme şansının olmadığını yakın çevrelerine söylediği öğrenildi.
Yayalar haddini aşarak yakın çevrelerine, "Ben paramı bastım meclis üyesi oldum. Paramla her şeyi satın alırım. Ben ne İçişleri Bakanı, ne Çevre Bakanını, ne de savcıları takarım" diyerek son olarak Eylül Kentte devam eden inşaatını durdurmaya seçim döneminde sponsor olduğu Ali Bektaş'ın ve Ak Partililerin kendisine müdahale edemeyeceğini ifade ettiği öne sürüldü.

 

Editör: TE Bilisim