Herkese yasak, Elizya’ya serbest: Sosyal mesafe hak getire!

AK Parti eski Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman’ın sahibi olduğu Elizya Düğün Salonu İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi hiçe sayılıyor.

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı döneminde, dönemin AK Partili Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın yasa ve yönetmeliklere rağmen yapılan AK Kavşak düzenlemesi ile Elizya Düğün Salonu yapılmıştı.

Halen giriş ve çıkışları Karayolları yönetmeliklerine aykırı olmasına rağmen hiçbir devlet yetkilisi tarafından müdahale edilmeyen tesislerde İçişleri Bakanlığı’nın pandemi nedeniyle yayınladığı yönetmelikler de hiçe sayılıyor.

İçişleri Bakanlığı’nın 81 İlin Valiliklerine gönderdiği genelgeye rağmen sosyal mesafenin uygulanmadığı Elizya Düğün Salonu’n da yasa ve yönetmelikler göz göre göre ihlal ediliyor.

Bu akşam saat 20.00’de başlayan düğünde, İçişleri Bakanlığının genelgesine göre  ‘toplu oyun oynanmasına’ izin verilmemesi kararına rağmen Elizya Düğün Salonu’nun da serbest olması tepkilere neden oldu.

Yapılan tüm Düğünlere, Salon sahipleri tarafından kolluk kuvvetlerinin haber vermesi gerekirken, bu akşam yapılan düğünde tek bir kolluk kuvvetinin olmaması 'Kolluk kevvutlerine haber verilip, verilmediği' sorusunu da gündeme getirdi.

Editör: TE Bilisim