“Sen sadece yemesini ve oynamasını bilirsin!”

CHP Kozlu Belediye Meclis Üyesi Celal Murat Birinci, Belediye Başkanı Ali Bektaş’a sosyal medya hesabından öyle sözler söyledi ki…

Bektaş’ın evrakta sahtecilik yaptığını, kanun tanımadığını belirten Birinci, Meclis Üyelerinin çocuklarını işe alan Bektaş’a “Senden yandaşlarına Firavun olur” dedi.

 Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın hırs ve beceriksizliği nedeniyle 12 trilyon zarara uğradığını ve borç yükünün arttığına vurgu yapan CHP’li Meclis Üyesi Birinci, “Hırsın ve beceriksizliğin yüzünden borç 308 milyon’a çıktı. Sen sadece yemesini bilirsin, bir de oynamasını. Evrakta yaptığın sahteciliğin ve kanun tanımamanın cezasını çekeceksin” dedi.

İşte Ali Bektaş’la ilgili CHP Kozlu Belediye Meclis Üyesi Celal Murat Birinci’nin o açıklaması;

Kendinize ve yandaşlarınıza odaklı Belediyecilik…

Mesele Belediye'de çalışan veyahut işe aldığın işçiler değil 2009-2014 sonrası senin devamın olan 2014 -2019 arasında görev yapan kişiler şirket personel olarak 198 kişi çalışıyor ve 246 milyon borçla belediye başkanı olarak sen ve seçilerek gelen bizlerin bu 15 aylık seçimden sonra geçen bu zaman içinde yaptığın uygulamanız diyorum. Çünkü benim Nisan ayında ve Mayıs ayında 2019 yılında vermiş olduğum önergeleri reddederek bugün ki ve halen daha devam eden zihniyet, kentine ve halka yönelik değil kendinize ve yandaşlarına odaklı olması ve sonuçları telafisi ekonomik, sosyal ve manevi derecede mümkün olmayan çıkmaza getirmen.

Maaş var, çalışma yok

Bu gün itibariyle çalışan şirket personel sayısı 270 kişi üstünde bunların içinde altyapıda çalışan 7 kişi, üstyapı çalışan 6, su arıza 11 kişi, nöbetçi 2 kişi, çöp süpürücü çarşı içi 2, mahalle 4 (tamamı) nöbetçi  geri kalan personel diğer birimler içinde var  veya bir kısmı çalışmadan olarak var (maaş olarak var çalışma olarak yok)

Meclis üyelerinin çocukları Kozlu Belediyesi’nde

Bir önceki dönemde bu işler 198 kişi ile görülürken mesele senin Fevzi Demirbaş’ın oğlu, Meclis Üyelerin Hasan Bayram ve Şennur Danış’ın çocuklarını işe alman değil.


Hırsın ve beceriksizliğin yüzünden borç 308 milyon’a çıktı

Mesele sana sunduğum gurup toplantısında takdir ettiğiniz ala uygulama bölümünde meziyetsiz ve kabiliyetsiz olmandan, yok sayarak bugün en az 500 kişi liyakat sahibi insanımız iş sahibi olacak ve borcun azalma yönünde büyük yol alacakken sen hırsın, beceriksiz duruşsuz oluşundan borç 2020 yılbaşı itibari ile 308 milyon’a çıktı.

Sen sadece yemesini bilirsin, bir de oynamasını

Ana para hariç yıllık icra faiz borcu sadece 12 milyon üzerinde. Bu para farkından en az 250 kişi çalıştırma imkanı varken sen tutmuş ben bilirim havası, sen nah bilirsin, sen sadece yemesini bilirsin, birde oynamasını, başkada bir halt, Salih, doğru, düzgün olmayı beceremezsin, sen yine iftira ve karalama diyerek diburun tavana vursun, lakin önergeler bende ve kayıtlarda bulunuyor.


Senden yandaşlarına Firavun olur

Bay ali senden ne köy olur nede kasaba senden olsa olsa iblis'e yandaşlarına ancak Firavun olur.

Evrakta sahtecilik…
Usulsüz yasa tanımaz resmi evrakta sahtecilik bunların hesabını er yada geç vereceksin dik duramıyorsun bu hafta benim kükremem bile yetti birde bak bundan sonra yasa çerçevesinde yapacak olduklarıma kafanı ve içindeki beynini olması gerektiği yerde kullan ve tutmaya çalış becerebilirsen bay ali PERSONELİN YERİ İLE OYNAMA ALTINDA KALIRSIN DEMEDİ DEME
HAK GELDİ BATIL ZAYİ OLACAK.

Editör: TE Bilisim