FETÖ itirafçısı AK Partili Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın katkıları ile düzenlenen ‘Dev Müzik Şenliği’ organizasyonunda maske ve mesafe tedbirleri alınmazken, Efes Pilsen tarafından kurulan standlarda gençlere alkol satışının yapılarak teşvik edilmesi akıl tutulması olarak değerlendirildi.

Evrensel Madde Bağımlılığı ile Mücadele ve Eğitim Derneği Yönetim Kurulu’nun ardından Toplumsal Madde ve Madde Bağımlıları Mücadele Eğitim Derneği Ersun Yıldız’da gençlerin alkole teşvik edilmesini kınarken, organizasyonu gerçekleştiren kişilerin cezaya çarptırılmasını istedi.

Ersin Yıldız, “Zonguldak ilimizin Kozlu ilçesi Belediye Başkanı Ali Bektaş’ı derneğimiz olarak kınıyoruz .

Belediye Başkanı sayın Ali Bektaş'ın düzenlediği ve Efes Pilsen’in sponsor olduğu gençlik konserinde konser alanında yer alan alkol standları gençlerimizi  alkole teşvik etmektedir .Elimize gelen fotoğraf karelerini kişiyi ve aileleri zor durumda bırakmaması için basına vermiyoruz, bu organizasyon kime ve neye istinaden yapıldı bir açıklama bekliyoruz . Her türlü Madde bağımlılığına karşı mücadele etmek için çıktığımız bu yolda karşılaştığımız durum karşısında kenara çekilip sessiz kalmayı kimse bizden beklemesin. Derneğimizin  yönetim kurulu başkanı olarak devlet yetkililerimize sesleniyorum gençlerimizi alkole teşvik eden bu organizasyonu gerçekleştiren kişiler gerekli cezaya çarptırılsın” dedi.

Editör: TE Bilisim