(Özel Haber)

Kozlu Belediyesi tarafından 3 kez yapılan ve şikayetler sonrası iptal edilen İmar Planları yine FETÖ itirafçısı Ali Bektaş’ı zora sokacak.

Zonguldak İdare Mahkemesi’ne açılan dava kapsamında 56 sayfalık hazırlanan bilirkişi raporlarına göre 1.-2.-3.-4. Ve 5. Etap Uygulama İmar Planları şehircilik ilkelerine, planlama esaslarına ve kamu yararına uygun olmadığı görüşü Bilirkişi raporları ile mahkeme heyetine sunuldu.

Kozlu’yu adeta beton yığınına çeviren, heyelanları bölgelere 25, 15, 13 kat gibi yüksek imar vererek imar katliamına neden olan FETÖ itirafçısı Kozlu belediye Başkanı Ali Bektaş’ın bu gün kadar yaptırdığı tüm İmar Uygulama Planları vatandaşların şikayeti nedeniyle mahkeme tarafından iptal edildi.

Son yapılan imar uygulama planlarının iptali için açılan İdare Mahkemesine ise bilirkişi heyeti, 56 sayfalık raporunun sonuç bölümüne “1. Etap, 2. Etap, 3. Etap, 4. Etap ve 5. Etap Uygulama İmar Planlarının Şehircilik ilkelerine, planlama esaslarına ve kamu yararına uygun olmadığı görüş ve kanaatine varılmıştır” dedi.

Bilirkişi heyetinin raporları doğrultusunda Belediye Bütçesinden milyarlarca lira harcanarak yaptırılan imar planlarının yine iptal edilmesi beklenirken, konunun uzmanları Kozlu’da tekrar inşaatların duracağını iddia ettiler.

Editör: TE Bilisim