Arslan şu görüşlere yer verdi; Cumhuriyet Halk Partisi’nin kıymetli üyeleri, değerli Kozlu halkı ve kamuoyu, Kozlu İlçe Başkanlığı olarak gerçekleştirdiğimiz delege seçimlerinde örgütümüz büyük bir olgunluk ve katılımla sandığa gitmiş, demokratik iradesini güçlü bir şekilde ortaya koymuştur. Bu süreçte şahsıma ve ekibime gösterilen güven için tüm üyelerimize içtenlikle teşekkür ediyorum.

Hamdi Aslan hayatını kaybetti
Hamdi Aslan hayatını kaybetti
İçeriği Görüntüle

Ayrıca seçim sürecinde partimize yakışır bir şekilde mücadele eden değerli yol arkadaşlarım Sayın Agah Yazıcıoğlu’na ve Sayın Ayhan Gökgöz’e de katkılarından ötürü teşekkür ediyorum. Bu yarış, Cumhuriyet Halk Partisi’nin demokratik kültürünün en güzel göstergesidir.

Bizler biliyoruz ki; bu seçim sadece delegelerin belirlenmesi değil, aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi’nin geleceğine dair verilen güçlü bir mesajdır. Artık enerjimizi iç tartışmalara değil, Kozlu’dan başlayarak Zonguldak’a, Türkiye’nin dört bir yanına yayılan bir iktidar mücadelesine yöneltme zamanıdır.

Kozlu örgütü olarak, partimizi iktidara taşıyacak bir yapılanmayı kararlılıkla inşa edeceğiz. Bu inançla, yolumuzun birliğe, mücadeleye ve iktidara çıktığını bir kez daha ilan ediyorum.