Batı Karadeniz'de Beklenen Kuvvetli Yağışlara Dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Karedeniz bölgesi için kuvvetli fırtına ve yağışın ardından kar yağışı uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi verilerine göre, Zonguldak, Bartın, Bolu, Karabük ve Düzce’de kuvvetli fırtına ve sağanak yağışın ardından kar yağışına karşı uyarıda bulundu.

CHP'li Milletvekili Milli Eğitim Bakanlığı'na seslendi... CHP'li Milletvekili Milli Eğitim Bakanlığı'na seslendi...

Vatandaşların fırtına ve yağışlara karşı tedbirli olunması istenirken, “Batı Karadeniz'de beklenen kuvvetli yağışların bu akşam saatlerinden itibaren Düzce’de kuvvetli yağmur, Zonguldak, Bartın, Bolu ve Karabük'te kuvvetli yağmur yer yer karla karışık yağmur, Bolu'nun yüksekleri, Çankırı'nın kuzeyi, Düzce'nin doğu ve yüksekleri ile Zonguldak'ın ve Bartın'ın iç ve yüksek kesimlerinde orta kuvvette ve yer yer kuvvetli kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, kar yağışı olan kesimlerde buzlanma ve don olayı ile kuvvetli rüzgarla beraber tipi şeklinde kar yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi. Saatte 105 kilometre hızla esen fırtınanın yarın öğle saatlerinde yerine sağanak yağışa bırakması tahmin ediliyor.

Editör: Haber Merkezi