Müşteri bölünmesin diye ruhsat vermedi!

İmar rantları ve kum-çakıl yolsuzluğu iddialarıyla anılan Bakacakkadı Belediye Başkanı Oktay Albuz, sahibi olduğu MARKETİM’e rakip olacağı gerekçesiyle A101’e iki yıl ruhsat vermediği ortaya çıktı!

Fabrikayı engelleyen Oktay Albuz, bu kez A101'i engelledi...
Kardeşi Hakan Albuz ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı İrfan Yazıcıoğlu’nun ucuza kapattığı araziye imar rantı sağlamak için iş adamı Arı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Günay’ın 400 kişiye istihdam sağlayacak klima fabrikasını engelleyen Bakacakkadı Belediye Başkanı Oktay Albuz’un, sahibi olduğu markete rakip olacağı gerekçesi ile Yeni Mağazacılık A.Ş (A101) iki yıldır ruhsat vermediği iddia edildi.

Yaklaşık iki yıl önce Çaycuma karayolu üzerinde Bakacakkadı sınırları içerisinde Albuzlar Mahallesi mevkiinde dükkan kiralayan Yeni Mağazacılık A.Ş (A101) beldede bulunan iki marketten biri olan MARKETİM adlı marketin sahibi olan Belediye Başkanı Oktay Albuz’un engeline takıldı.

İki yıldır A101’in açılmasını isteyen belde halkı, Bakacakkadı Belediye Başkanı Oktay Albuz’un kendisine rakip istemediği için çeşitli gerekçelerle ruhsat vermediğini iddia ederken, “Başkan, halkı ve esnafı düşündüğünden değil, kendisine rakip istemiyor, rekabet olmasın istiyor. Belde de iki büyük marketten biri kendisine ait. Hep kazanan tarafta olmak istiyor. Yemeğini bile evden getiren Başkan, halkı kendi marketine mahkum ediyor. Nalıncı keseri gibi kendine yontuyor” diyerek isyan etti.

Editör: TE Bilisim