5 Yıl önce AK Parti iktidarının desteği ile 500 araçlık otopark, nikah salonu, konferans salonu, konser alanı, çok amaçlı salon, yeşil amfi ve yaşlı merkezi yapacağı vaadiyle Zonguldak’a söz veren Belediye Başkanı Selim Alan’ın bir yalanı daha ortaya çıktı.

Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, TOKİ’nin maliyet artışı nedeniyle Zonguldak’a söz verilen proje yerine mini müze ile peyzaj düzenlemesiyle ne olduğu belli olmayan bir alan yapılacağını söyledib

Saadet Partisi Başkan Adayı Cem Dereli yaptığı açıklamada, “Lavuar Alanının ne olduğu belli olmayan bir yapı olduğunu ifade eden Başkan Adayı Dereli, “Zonguldak Lavuar Alanı diye adlandırılan bu alan yıllardır bir keşmekeş halinde ne olduğu belli olmayan bir yapıyla karşı karşıya. Fakat geçen geçen televizyon programında söyledim. TOKİ’den gelen yanıtla öyle bir parayı size veremeyiz öyle bir hizmet yapamayız yanıtıyla böyle bir alanda Zonguldak mahrum bırakıldı. Zonguldak bugün yapmış olmak için üstünde projenin adına dikkat çekmek istiyorum. Lavuar Alanı düzenlenmesi ve çevre düzenlemesi adı altında küçük bir müze binası ve etrafına çim ekilerek bir peyzaj alanı oluşturularak böyle bir alanla Zonguldak baş başa bırakılmak isteniyor. Biz 31 Martta bu görevi alırsak yap işler devret modeliyle 2 bin araçlık otopark yaparak üstünde ticari alanlar sosyal alanlar yaparak bu alanı Zonguldaklılara kazandırmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Zonguldak, Çocuk bayramını etkinliklerle kutlayacak... Zonguldak, Çocuk bayramını etkinliklerle kutlayacak...

Lavuarproje 12

Editör: Haber Merkezi