Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tepebaşı Mahalle Muhtarı Mustafa Akkaya, “Hoşgeldiniz. Çıktığınız bu yolda Allah yardımcınız olsun. Bizlerde muhtar adayıyız. İnşallah hayırlı olur. Vatandaşa anlatmak çok önemli”dedi.

Çarpıcı iddia: Madencilerin hayatı tehlikede... Çarpıcı iddia: Madencilerin hayatı tehlikede...

Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, Tepebaşı Mahallesinin 19 Mahalleler arasında büyük bir mahalle olduğunu söyleyerek, “Tepebaşı Mahallesi 19 Mahallenin en büyük mahallesinden. Tepebaşı Mahallesinde çok sayıda Saadet Partili üyelerimiz var. Muhtarımız hizmet vermeye çalışıyor. Sorunlara vakabız. Çalışmalarınıza devam edeceğiz”diye konuştu.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli ise, “Muhtarım bizim için kıymetli. Dedeman Otel’de kahvaltımız var. Sizleride oraya bekliyoruz. Muhtarların çalışma alanları Zonguldak’a yakışmayacak şekilde. Tek tip muhtarlık binaları inşa etmeye planlıyoru. 19 Mahalle muhtarına lap top hediye edeceğiz. Bin liralık muhtarlara destek sunacağız. Bir belediyenin vatandaşa ulaşma noktası muhtarlar. Güzel bir kahvaltı ile sizleri dinleyip çok daha etkili çalışmalar yapacağız. Zonguldak’ı her alanda küçültmüşler. Bu alanda Türkiye’nin en büyük köyü. Zonguldak Belediyesi 1.6 milyon para harcadı hiç birşey yok. Kanayan yaralara tedavi edeceğiz”diye konuştu.

Ziyaretin sonunda ise Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, Tepebaşı Mahalle Muhtarı Mustafa Akkaya’ya günün anısına Saadet Partisi Genel Merkezi tarafından bastırılan, ‘Gizli Dünya Devlet”’ kitabını hediye etti.

Editör: Haber Merkezi