Sosyal medya hesabından açıklama yapan Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, "43 madencimizin can verdiği Amasra maden faciasıyla ilgili olarak, dönemin TTK eski genel müdürü ve eski genel müdür yardımcısı hakkında soruşturma izni verildi." dedi.

Zonguldaklı iş adamları 'Best of Zonguldak Birlik Beraberlik Gecesi'nde bir araya geldi Zonguldaklı iş adamları 'Best of Zonguldak Birlik Beraberlik Gecesi'nde bir araya geldi

Deniz Yavuzyılmaz kararlı mücadelerinin devam ettiğini söyledi. "Adım adım siyasi sorumlulara yaklaşıyoruz!" Diyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz soruşturma izni verilen belgeyi de paylaştı.

43 Madencinin feci şekilde yaşamını yetirdiği maden faciasının ardından Emekli edilen TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu ve Genel Müdür Yardımcısı İsmail Güner ve TTK Genel Müdür Yardımcısı Ercan Gebeş hakkında Türk Ceza kanunun 257/2 maddesindeki “Görevinin gereklerini yapmakta ihmal veya gecikme göstererek görevi ihmal ve kötüye kullanma”  suçlamasıyla yargı yolu açılmıştı.

Editör: Haber Merkezi