TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta play-off mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor heyeti, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Muammer Avcı'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Hürfikir, Muhammet Avcı' ya ismi yazılı 67 numaralı kırmızı- lacivertli forma hediye etti.

Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk: "Başkanımız Sayın Muammer Başkanımıza hayırlı olsun ziyareti yapmak istedik. Gerek başkanımızın yoğunluğu gerek bizim yoğunluğumuz nedeniyle bugün böyle bir ziyaret yapmayı planladık. Biliyorsunuz bu hafta başında emniyet müdürümüz de ziyaret etmiştik hem başkanımıza bir hayırlı olsun ziyareti hem de sıkıntılarımızı dile getirmeye geldik. Bu konuda başkanımız da sağ olsun bizi kabul etti biz bu anlamda Zonguldakspor kulübü olarak teşekkür ediyoruz,. "dedi

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dike getiren Ak Parti İl Başkanı Muammer Avcı da, “Bugün günlerden, Zonguldak Kömürspor. Bu vesile ile 20 Ocak 1989 da aramızdan ayrılan Zonguldak’lı futbolcumuz Merhum Muzaffer Badalıoğlu’ nu andık. Mekânı cennet olsun.

Zonguldak Kömürspor’umuzun kıymetli heyetine teşkilatımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, takımımıza play off mücadelelerinde başarılar diliyoruz" dedi.

Editör: TE Bilisim