Ismarlama rapor ve şaibeli ihale ile Fevkani Köprüsü’nü yıktırarak değerli çelikleri hurda fiyatına peşkeş çeken Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol’un iddiaları karşısında sessizliğini koruyor.

Fevkani Köprüsü’nden 5.800 ton çelik ve demir çıktığını, piyasa değerinin ise 63 Milyon olduğu iddiasında bulunan Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, aradan 10 gün geçmesine rağmen Zonguldak belediye Başkanı Selim Alan’ın yanıt vermediğini söyledi.

İktidar olsaydık çay fiyatlarını 25 TL olarak açıklayacaktık... İktidar olsaydık çay fiyatlarını 25 TL olarak açıklayacaktık...

Bu gün Dedeman Otel’de aylık olarak yapılan İl Divan toplantısında partililerle bir araya gelen SP İl Başkanı Erol, “Çok yakın bir zamanda 17 belde ve 8 ilçe merkezinde adaylarımız ilan edilecek, belediye meclis üyesi adaylarımız, il genel meclis üyesi adaylarımız kamuoyu ile paylaşılacaktır. Biz Milli Görüşçüler için her seçim çok daha önemlidir. Bu seçimde en büyük başarılara imza atmak için takatimizin sonuna kadar çalışacağız. Zonguldak’lı kardeşlerimizi yaşanabilir Zonguldak ve yeniden büyük Zonguldak için Saadet Partili isimlere oy vermeye davet edeceğiz. İlimizin yakın gündeminde bir fevkani köprü meselesi vardı. Bizim değerlendirmemiz sonrası köprünün hurdası hem yerel hem ulusal basında ağırlıklı olarak işlendi. Şeffaf yönetim ,dürüst yönetim anlayışından çok uzak olan Zonguldak belediyesi 60 yıllık köprüyü herkesin gözü önünde yıkıyor, ortadan kaldırıyor ve sonuçta oluşan binlerce ton demir hurdasının değerini millet adına soruyoruz, kamu adına oluşan gelir ne oldu diye sorgulama yapıyoruz. 10 gündür belediye yönetiminden tıp ses yok, derin bir sessizlik içerisinde” dedi.

Editör: Haber Merkezi