Zonguldak'ta bağımlılıkla mücadele toplantısı gerçekleştirildi Zonguldak'ta bağımlılıkla mücadele toplantısı gerçekleştirildi

ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Köksal Toptan ile bir araya geldi.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Nejdet Tıskaoğlu; Kıymetli büyüğümüz, Zonguldak’ın ‘Ağabeyi’ olan Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Sayın Köksal Toptan Beyefendiyi ziyaret ettik. Sayın Köksal Toptan, Türkiye'ye yaptığı hizmetler ve yapıcı projeleri, fikirleri ile kendini göstermiş bir siyasetçi ve düşünce adamıdır. Zonguldak’ımız için gösterdiğimiz çaba ve gayretleri yakından takip edip, engin bilgi ve tecrübeleri ile bizlere her zaman ışık olmuştur. Zonguldak halkına sevgilerini ileterek. Yoğun programına rağmen bizleri kabul gören içten ve samimi hoş sohbetleri için Sayın Köksal Toptan beyfendiye teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Ziyaretin ardından Tıskaoğlu, Köksal Toptan’a  Kültür ve Turizm Bakanlığı Folklorik Kitre Bebek Sanatçısı Perihan Uğurlu’nun el emeği ile yaptığı Zonguldak’ın sembolü olan madenci kıyafetli orijinal mini heykelini hediye etti.

Editör: Haber Merkezi