Şampiyon, Çorum'da şov yaptı Şampiyon, Çorum'da şov yaptı

TFF 3. Lig 4. Grup temsilcimiz Zonguldakspor FK yarın saat 16:00'da Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nda Kahramanmaraş İstiklalspor ile Play-Off müsabakasında karşı karşıya gelecek.

Zonguldakspor Tribün Lideri Bora Amasralı sosyal medya hesabında taraftar gruplarıyla birlikte tek yürek olmak için açık tribünde yer alacaklarını söyledi. Amasralı, “Yarın oynanacak önemli karşılaşma nedeniyle 2 grup birleşip tek yürek olacağız, Çatalağzında ki kardeşlerimizle “Madenciler” grubuyla açık trbünde beraber sevdamıza sahip çıkacağız. Bu yolda bizimle yürüyen eşimizi dostumuzu aramızda görmekten şeref duyarız. Bir olacağız o galibiyeti alacağız.  Size cehennemi yaşatacağız diyorlar, Bizim cehennemden geldiğimizi bilmiyorlar!” dedi.

Diğer taraftan Zonguldakspor'un yarın (Çarşamba günü)  saat 16.00'da Kahramanmaraş İstiklalspor ile oynayacağı Play-Off maçı nedeniyle Zonguldak Valiliği Fener bölgesindeki okulların saat 12.00’da tatil edildiğini duyurdu.