Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, bugün CHP il binasında düzenlenen törenle Cumhuriyet Halk Partisine geçti.

Parti binasında düzenlenen törene, CHP İl Başkanı Devrim Dural, CHP İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, CHP Milletvekili Eylem Ertuğrul, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, İlçe Başkanları ve partililer hazır bulundu.

Dural; ‘Baba ocağına hoşgeldiniz diliyorum’

CHP İl Başkanı Devrim Dural, “Bugün bizim için anlamlı gün. Vedat Öztürk’ün partimize katılması için tören düzenliyoruz. baba odağına katıldığı için hoşgeldiniz diliyorum. Belediye başkanımız Gökçebey’de bir isim. Bu süreci değerli buluyoruz. Biz kitle partisiyiz. Yerel seçimde büyük başarı elde etmek için dolayısıyla bizim yürüttüğümüz çakışmalar toplumda karşılık buluyor. Kendimizi kucağımızı açtık”dedi.

Öztürk; ‘Atatürk’ün partisine geçiyoruz’

İkinci büyük gemi Zonguldak'ta İkinci büyük gemi Zonguldak'ta

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, “Çok değerli genel başkan yardımcım. Tabi ki biz 10 yıllık belediye başkanı olsak da ayrı bir heyecan var. Atatürk’ün partisine geçiyoruz. Sandıkları patlatacaksınız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı diyoruz. CHP kökenli bir parti. Ama bugün Allah nasip etti 62 yaşında rüyalarım gerçek oldu. Bizim kalitemiz Gökçebey’e yeter. Sadece orası değil bütün ilçelere talibiz. Ben inanıyorum bu camia Zonguldak’ta birinci parti olacak. Ben her partide görev yaptım. Ben CHP’de görev yapmak için buradayım. Halkın gücüyle ben buralara geldim. Orada iktidara geleceğiz. Özümüze sözümüze sadık olan partideyiz. 

‘Yavuzyılmaz; ‘8’de 8 yapacağız’

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, “dün itibariyle Gökçebeyde bağımsız belediye başkanı vardı. Artık bağımsız belediye başkanı CHP’li belediye başkanı olmuştur. Zonguldak’ta ilçe belediye sayısı 5 olmuştur. 8’de 8 yapmak içim omuz omuzda mücadelemize devam edeceğiz. CHP tüzüğü ilkelerine kabul eden herkes üye olabilir.  Başarılı bir belediyecilikle birlikte Gökçebey tarihine adını yazmış birisi. Çok mutluyuz 1,2 istedim üçüncü oldu dedi. Allah’ın hakkı üçtür. Şuanda hedefimiz 8’de 8”

‘En iyi hizmeti vermek için iddialıyız’

CHP Milletvekili Eylem Ertuğrul, “Gördüğünüz gibi salonlara sığmıyoruz. Çok değerli bir belediye başkanımızı diğer CHP’li belediye başkanlarının arasına katmaktan mutluluk duyuyoruz. İlçe belde merkez belediyelere adayız hepsini alacağız. En iyi hizmeti vermek için iddialıyız. Merkez belediyemizi alacağız. Bütün ilçeleri koruyacağız. Bunların arasına yenilerini ekleyeceğiz. CHP ezici bir üstünlük sağlayacak. Zonguldak’ta yerel seçimde ezici başarıyı elde edeceğiz”diye konuştu.

Konuşmaların ardından CHP İl Başkanı Devrim Dural, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk’e parti rozetine taktı.

Editör: Haber Merkezi