Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli,”Artık Zonguldak emeğin başkenti yerine emeklinin başkentti. Biz ilk önce yerelde sonra genelde emeklileri kurtarmaya çalışıcağız. Ucuz ekmek projesini hayata geçireceğiz. Emekliler için tanzim satış mağazasından indirimli ürün ve gıda almalarını sağlayacağız”dedi.

Ziyarette Türkiye Emekliler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Memiş ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Başkan Adayı Dereli; ‘Emekliler enkaz altında’

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, “Bugün Zonguldak’ta emeklilerle biraya geldik. Emekliler Türkiye’de gündem. Emekliler enkaz altında. Emeklilerin sorunlarını biliyoruz. Emekliler büyük bir hayal kırıklığı yaşadılar. Emeklilere 10 bin lirayla geçin diyerek bu işi yürütmeye çalışıyorlar. Emeklilerin ne kadar çok olduğunu görüyoruz. Artık Zonguldak emeğin başkenti yerine emeklinin başkentti. Biz ilk önce yerelde sonra genelde emeklileri kurtarmaya çalışıcağız. Ucuz ekmek projesini hayata geçireceğiz. Emekliler için tanzim satış mağazasından indirimli ürün ve gıda almalarını sağlayacağız. İnşallah bu süreçte hep beraber olacağız. Adaylığım sürecinde desteklerinizi bekliyorum”dedi.

Başkan Memiş; ‘Emekli sefil durumda’ 

 Türkiye Emekliler Derneği(TÜED)Başkanı Hüseyin Memiş, emeklilerin sefil durumda olduğunu söyleyerek, “Emeklimiz sefil durumda. Emeklimiz torunundan kaçıyor. 2 tane çocuğumuz var birini yediriyorsun birinden kaçıyorsun. Benim çocuğum senin çocuğun değil mi? Çocuğumuzdan torunumuzdan kaçar olduk. Marketlere giremiyoruz. Kasaplara giremiyoruz. Ancak emekli kurban bayramında et yüzü görüyor. Allah rızası için çalıştık. Son dönemde rahat yaşarız dedik ama sürünüyoruz. Ekmek 10 lira oldu. Emeklinin ekmek alacağı gücü yok. En yüksek zammı Erbakan hoca zamanında almıştık. Allah ondan razı olsun”diye konuştu. 

Erol; ‘En düşük emekli maaşı asgari ücret seviyesinde olsun’

Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol ise, “Saadet Partisi son 5 yılda sürekle dile getiriyor. Genel Başkanımız bunu sürekli dile getiriyor en düşük emekli maaaşı asgari ücret seviyesinde olsun. Zonguldak kaosta. Zonguldak yaşanılabilir bir kentten çıkmış”diye konuştu.

ÖSYM Başkanı Ersoy’dan Rektör Özölçer’e ziyaret ÖSYM Başkanı Ersoy’dan Rektör Özölçer’e ziyaret

Ziyaret hatıra fotoğrafını  çekilmesinin ardından sona erdi.

Editör: Haber Merkezi