Durumun yetkililere bildirilmesinin ardından bölgeye ekipler sevk edildi. Arıcılık faaliyetleriyle tanınan Mustafa Güner ile Zonguldak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli Sadık Güngör'ün de yer aldığı çalışma kapsamında, bina cephesinde kümelenen arılar vinç yardımıyla bulundukları noktadan güvenli bir şekilde alındı.

Titizlikle yürütülen operasyon sonucunda arılar zarar görmeden uygun bir alana taşınırken, çalışma sırasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı öğrenildi. Belediye binası çevresinde toplanan vatandaşlar da müdahaleyi ilgiyle takip etti.

Yerel ürünlerin markalaşması teknik destek programı Mart-Nisan dönemi başvuru sonuçları açıklandı
Yerel ürünlerin markalaşması teknik destek programı Mart-Nisan dönemi başvuru sonuçları açıklandı
İçeriği Görüntüle

Yetkililer, vatandaşların benzer durumlarla karşılaşmaları halinde arılara müdahale etmeden ilgili kurumlara bilgi vermeleri gerektiğini hatırlattı.