Zonguldak’ta 46 kişi trafik kazalarında hayatını kaybetti Zonguldak’ta 46 kişi trafik kazalarında hayatını kaybetti

3-4-5 Mayıs tarihleri arasında Zonguldak Dedeman Otel’de düzenlenecek fuar öncesi ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu ve yönetim Kurulu Üyeleri, Zonguldak İl Jandarma Komutanı Kidemli Albay Cezmi Yalınkılıç ve AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan’ı ziyaret ederek davette bulundu.

ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu yaptığı açıklamada, “Zonguldak İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Cezmi YALINKILIÇ’ı Zonguldak Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sayın Yaşar Karaman ve ZONSİAD Yönetim kurulu üyelerimiz Sayın Mehmet Tülübaş, Remzi Toksöz ile birlikte Makamında ziyaret gerçekleştirdik.
 Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) & Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (ZTSO) & Zonguldak Valiliği iş birliği ile düzenlenecek olan Zonguldak’ın genel ticareti ile ekonomisine büyük katkı sağlayacak, ticari ilişkilerin temellerinin atılması ile geliştirilmesine olanak sunacak olan“ 2’inci ZONGULDAK GENEL TİCARET FUARI”na davet ettik. Kendilerini fuarımızda görmek bizleri son derece mutlu edecektir. Sn. Yalınkılıç’a misafirperverliği ve destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi