Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan ve AK Parti içerisinde yaşanan kavga ve çatışmalarda ağabeylik görevini yerine getirmeye çalıştığı için  hakkında “Asıl amacı İl başkanı Zeki Tosun’u görevden aldırıp kendisi İl Başkanı olmak” spekülasyonlar yapılan İş adamı Yusuf Yılmaz çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Selim Alan ve Alan’ın görevden aldırdığı Mustafa Çağlayan’ın barışmasında ve AK Parti içerisinde yaşanan kavgaları yumuşatmak amacıyla hamleler yapan Yusuf Yılmaz, “Tek bir gayretim oldu, birlik-bütünlük için, küskünleri barıştırmak için çatışmayı engellemek için… Onun dışındaki senaryoların tamamı yalandır” dedi.

Siyaset düşüncem asla ve katta yok

“AK Parti İl Başkanlığı’nı düşünüyor musunuz” sorusuna da yanıt veren Yılmaz, “Ben işime gücüme bakıyorum. Bizim tecrübelerimizden kim faydalanmak istiyorsa kapımız her zaman açık. Şehir adına yapılacak olan herşey de kapımız açık. Siyasette fikrim vardır. Öngörüm vardır, tespitlerim vardır, ama aktif siyasetin içinde olma düşüncem asla ve katta yoktur. 1 Yıl önce yoktu, 6 ay öncede yoktu. Dün yoktu, bu gün de yok. Aktif siyasetle ilgili benim öyle talebim olmadı, olmayacakta.”  dedi.

Hasetler, fesatlar bundan geçiniyor…

Hakkında yapılan siyasi dedikoduların sahiplerine de seslenen Yılmaz, “AK Partinin hiçbir etkinliğinde, toplantısında, ben reklam yapmayı bilmiyor muyum, böyle bir şey istesem ben bunu beceremiyor muyum, bilmiyor muyum? Hasetler, fesatlar, art niyetliler her zaman ki gibi yine gündem oluşturmaya çalışıyorlar. Çünkü bundan nemalanıyorlar. Ve bundan geçiniyorlar. Şehir bunlara itibar etmemeli”

Şehrin çıkarı herkesin çıkarıdır

Zonguldak yaşanan çatışma ve kavgaların kimseye fayda sağlamadığını, sağlamayacağını belirten iş adamı Yusuf Yılmaz, “Şehrin sahibi olalım, siyasi çatışmalar, ayrıklıklar daha geriden gelsin. Bunların kimseye faydası yok. Şehir adına bir masa etrafında konuştuğumuz zaman herkes kendi çıkarını korusun. Herkes çıkarı için o masaya otursun. Şehrin çıkarı herkesin çıkarıdır. Çıkarımızı korumak için şehrimizi korumamız gerekiyor” diyerek önemli bir mesaj verdi.

Editör: TE Bilisim