Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Sarıoğlu ile eşi B.E’yi dernekte uygunsuz vaziyette yakaladığını iddia eden C.E konuştu.

Her ikisinden de adalet önünde hesap soracağını belirten aldatılan eş C.E. kendisine “Mustafa Sarıoğlu olayını kapat. Eşinden boşanırsan boşan. Mustafa Sarıoğlu olayını kapatmazsan eşin ifadesini değiştirecek. Bu olaydan sen zararlı çıkacaksın” denildiğini, olayları kapatması için para teklif edildiğini iddia etti.

Oral Seks iddialarının iftira olduğunu belirten Mustafa Sarıoğlu’nun ardından aldatılan eş C.E. “Her ikisi ile de yüzleşmeye hazırım. Yaşanan bir olay var, kendi gözerimle gördüm. Sekreter B.E. verdiği ifade de tüm olayları kabul etti. B.E benden hiçbir şekilde şikayetçi olmadı, tam tersine Dernek Başkanı Mustafa Sarıoğlu’ndan ‘Cinsel saldırı’ nedeniyle şikayetçi oldu. Mustafa Sarıoğlu denilen şahısta benden küfür ve odasını dağıttığım için şikayetçi oldu. Ancak iftira ediyor dediği sekreteri B.E’den şikayetçi olmadı. Herkesin aklı fikri ve mantığı var. Ortada verilen polis ifadeleri var. Her ikisi de beni ve 7 yaşındaki çocuğumu mağdur etti, rezil etti. Benim şerefimle oynadılar. İkisinden de adalet önünde hesabını soracağım. Evladımı o kadına vermek istemiyorum. Tek savaşım 7 yaşındaki oğlumdur. Bu olay olduğunda ilk haftasında bana Mustafa Sarıoğlu’nun aracı kıldığı birileri para teklif etti. “Mustafa Sarıoğlu olayını kapat. Eşinden boşanırsan boşan. Mustafa Sarıoğlu olayını kapatmazsan eşin ifadesini değiştirecek. Bu olaydan sen zararlı çıkacaksın” denildi. Para teklif edildi, tehdit ediliyorum. Şu an hiçbir can güvenliğim yok. Mustafa Sarıoğlu’nun da damadı Bir Belediye Başkanından dolayı siyasi olarak korunuyor, arka çıkılıyor, olaylar örtbas edilmeye çalışılıyor” dedi.

Editör: TE Bilisim