Geçtiğimiz 1 Mart tarihinde 3.Olağan Genel Kurulunu yapan ve merkezi Almanya’da 2015 yılında kurulan Avrupa Devrekliler Derneği yönetim kurulu başkanı Ufuk Saraç başkanlığında toplanarak görev dağılımı ve ileri ki günlerde yapılacak etkinliklere çevrildi.

Dernek yönetim kurulu Başkanı Ufuk Saraç olurken, derneğin yönetim kurulu üyeleri ise Vedat Karagülle, Mustafa Yağcı, Ramazan Topal, Metin Göktepe, Mevlüt Özcan, Özkan Yağcı, Aytekin Gözsüz, Yüksel Pekmezci, Ayhan Karaustaoğlu, Cihan Bayram ve Yüksel Kafalı’dan oluştu. 

Derneğin ilk yönetim kurulu toplantısında yönetim kurulu tanışmasının ardından görev dağılımına geçildi ve toplantıda önemli kararlar alınarak oy birliği ile kabul edildi. Toplantının geri kalan kısmı ise 13 Mart tarihine bırakılarak yapılacak olan etkinliklerin hayata geçirebilmesi için atılımlar yapıldı.

Konuyla ilgili olarak dernek yönetim kurulundan yapılan açıklamada; “Derneğimizin yeni seçilen yönetim kurulu Yeni başkanımız Ufuk Saraç başkanlığında ve Mevlüt Özcan kardeşimizin ev sahipliğinde 08.03.2020 de, tam kadro ilk toplantısını gerçekleştirdi. Yönetim kurulumuz Ufuk Saraç, Mustafa Yağcı, Vedat Karagülle, Ramazan Topal, Metin Göktepe, Özkan Yağcı, Mevlüt Özcan, Aytekin Gözsüz, Yüksel Pekmezci, Cihan Bayram, Ayhan Karaustaoğlu, Yüksel Kafalı arkadaşlardan oluştu. Kısa bir tanışma faslından sonra arkadaşlarımız arasında görev taksimi yapıldı ve ardından hemen öncelikli gündem maddelerimizi değerlendirip oylamaya sunarak karara bağladık. Fazla arayı açmadan ve yapacağımız icraatları hızlı bir şekilde hayata geçirmek için önümüzdeki hafta 13.03.2020 tarihinde tekrar toplanma kararı aldık. Tüm gelişmelerden inşallah sizleri daha detaylı olarak bilgilendireceğiz. Yeni yönetim kurulumuzun amacı Avrupa Devrekliler Derneğine yeni bir vizyon kazandırmak ve sorun çözmek olacak, tabi ki bunları yaparken inşallah sizlerin de destekleri ve görüşlerinizde her zaman açık olup değerlendirmeye alacağız” denildi.

Editör: TE Bilisim