Zonguldak, Kararname ile Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Zonguldak Valisi Ahmet Çınar’ı büyük bir izdiham ile uğurladı.

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Sivil Toplum Örgütleri, işadamları, esnaflar, Zonguldak Belediye personeli, Şehit Aileleri ve yakınları, İYİ Partililer, MHP'liler, Cumhuriyet Halk Partililer ve vatandaşlar tarafından uğurlanırken duygusal anlar yaşandı.

Sen bizim toprağımızsın...

Vali Ahmet Çınar’ın elinden tutan  İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Adnan Ömür’ün yaptığı konuşma ise duygulara tercüman oldu.

“Sen bizim toprağımızsın” diyerek konuşan Adnan Ömür, “Böyle güzel bir adamı, insanı tanımaktan mutluluk duyuyorum. Zonguldak Belediyesine sesleniyorum. İşte en büyük anahtar burada. Ver kardeşim Fahri Hemşerilik beraatını… Toprak bu adam toprak, bu yurdun güzel toprağı. Valim, seni yollamak istemiyor aslında bu halk. Gelin dönün buraya, burada bir ayağınız kalsın. Böyle bir adamı, ben 67 yaşındayım. Zonguldak’ım ben. Bu kadar güzel bir Vali buraya gelmedi. Bunu söylerken yürekten söylüyorum. İşte Belediye başkanım burada. En büyük anahtarlar veriliyor ya. İşte Ahmet Çınar burada. Ona verilsin…” dedi.


Editör: TE Bilisim