Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası Yediemin otoparkında, İcra Müdürlüğünden habersiz aracı İstanbul’a satılan bir mağdur daha konuştu.

38 Gün sonra Yediemin otoparkındaki aracının İstanbul’da bir kişiye satıldığını iddia eden Mustafa Çınar’ın ardından güvenlik gerekçesi ile adını saklı tuttuğumuz bir mağdur daha Tempo Gazetesi’ne ulaşarak açıklamalarda bulundu.

Yüksek modelli araçların İstanbul’da Umut Sever adlı bir kişiye satıldığını, Umut Sever’in de Ali Kan isimli bir şahsa satarak Çekmeköy’de depoladıklarını iddia eden mağdur, Şoförler Odası Başkanı Köksal Bahar’ın araçların nerede olduğunu açıklamasını istedi.

Yediemin otoparkında kaybolan aracının izini sürdüğünü, ancak bulamadığını iddia eden mağdur vatandaş yaptığı açıklamada, “Zonguldak şoförler cemiyeti yediemin otoparkından benim aracımda dahil, yüksek model, para eden, kullanılır durumda olan araçları sembolik paralar göstererek, Umut SEVER adlı İstanbul’da bu işleri kovalayan kişiye bu araçları sattılar, Umut SEVER de Ali KAN (Ali Dayı) isimli ikinci şahsa satarak önce Çekmeköy de depoladılar ve başka yere sevk ettiler.

Değerli başkanımız bir kuruş yemedim diyor. Peki kimin malını, sermayesini emeğini kime peşkeş çekmiş. Utangaç başkanım. Araçlar icradan yakalandıysa satışı icradan yapılır. Madem ki yediemin otoparklarından araçlar bu kadar rahat satılabiliyor, onca hurda araç var satıp neden ekonomiye kazandırmamış, milli servet onların hepsi, bu kadar düşünceli madem.

Onurlu başkanım para yemedim diyor, kimlerin yediğini açıklasın para yoksa ne karşılığında verilmiş bunu açıklasın, Odaya kaç para kazandırmış mesela 5 milyonun kaç lirasını ödemiş, borcu kaç paraya düşürmüş, Araçların yerini açıklasın.

Mesela kim bu Umut SEVER, nasıl tanışmış kimmiş bu arkadaş neciymiş, İstanbul da otoparkçı, İstanbul dan burayı nasıl bulmuş bu araçlar bir arada İnternet temi satışa çıkmış. Yediemin de yer mi yokmuş bunlar yer değiştirmek için yollanmış, yada satılmış. Mesela şoförler odası bu satıştan ne kadar kazanç elde etmiş. Bu arada başkanımız araçları bulabilirse biz araç sahipleri otopark ücretlerini ödeyip, Zonguldak valiliği önünde kendisine çiçek verip teşekkür ederiz. Başkanımız da Sayın Valimiz, Emniyet müdürümüz, Jandarma komutanımız ve Zonguldak halkı önünde kendini aklayıp bir dahaki seçimlere daha avantajlı girmiş olur. Siz gazetecilerde utanırsınız, onurlu başkanımız karşısında” dedi.

Editör: TE Bilisim