İYİ Parti Zonguldak İl Başkanlığı  tarafından 10 Ocak Gazeteciler günü nedeniyle basınla kahvaltı bir araya geldi. Kahvaltıya, Devlet eski Bakanı Aydın Tümen, İl Başkanı Ragıp Bayraktar, ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.



Yapılan kahvaltı sonrasında bir konuşma yapan İl Başkanı Ragıp Bayraktar,  “Bizim için özgür basın, gazetecilerin. Özgür bir şekilde demokrasinin içinde olduğu bir dönemdeyiz. Parti basın programında açıklandığı gibi, özgür basını desteklemekteyiz.” dedi.



Eski Devlet Bakanı ve İYİ Parti bölge koordinatörü Aydın Tümen ise Her siyasi parti genel başkan düzeyinde olmasa dahi Cumhurbaşkanı adayı gösterme arzumuz olduğunu ifade etmiştik. Çünkü siyaset iddia işidir. Biz bir iddia ortaya koyduk ki parti olarak, diğer siyasi partilerin de bir iddiası vardır. Bu da ülkeyi yönetme ve iktidar olma iddiasıdır.



Biz bu iddia ile yola çıktık. Biz ilk günden itibaren bunu söylüyoruz. Genel Başkanımız Meral Akşener bu yarışın içerisinde olacaktır. Bizim Cumhurbaşkanımız olacak ve kazanacaktır. Biz bunun iddiası içerisindeyiz. Bunun için yola çıktık.



Bu nedenle teşkilatlarımızı kuruyoruz. Biz her siyasi partinin Cumhurbaşkanı adayı çıkarmasını arzu ederiz ama sonuçta o diğer siyasi partilerin kendi iç politikalarıdır. Bunun değerlendirmesini aday çıkartmayacak olan siyasi partinin taraftarları ve seçmeni değerlendirecektir”dedi.



 
Editör: TE Bilisim